«Κοιμάμαι αγκαλιά με τον 11χρονο γιο μου - θα σταματήσω μόνο αν μου το ζητήσει»

«Κοιμάμαι αγκαλιά με τον 11χρονο γιο μου - θα σταματήσω μόνο αν μου το ζητήσει»

Η Alicia Silverstone, μαμά ενός 11χρονου αγοριού, παραδέχεται ότι εξακολουθεί να κοιμάται μαζί με το προεφηβικής ηλικίας παιδί της, τον Bear και αντιστέκεται σε όλα τα κακόβουλα σχόλια που δέχεται από τους γύρω της.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός εμφανίστηκε πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή κι αφού μίλησε για το διαζύγιο με τον άντρα της, εξήγησε πως μοιράζονται την συνεπιμέλεια του γιου τους αρμονικά. «Είμαι μια στοργική μαμά. Πιστεύω στην αγάπη, πιστεύω στη φύση και η κοινωνία μας φοβάται τη φύση και την αγάπη», ανέφερε και πρόσθεσε: 

«Ο Bear κι εγώ κοιμόμαστε μαζί. Η συγκοίμηση είναι κάτι φυσιολογικό - κάτι που συμβαίνει παντού στη φύση - και δεν δίνω σημασία στα κακόβουλα σχόλια τρίτων που προσπαθούν να με κάνουν να νιώθω άσχημα γι’ αυτό», σχολίασε. 

Η 45χρονη μητέρα συμπλήρωσε πως θα εξακολουθήσει να κοιμάται με τον γιο της μέχρι να της το ζητήσει, τονίζοντας πως ακολουθεί το ένστικτό της, λειτουργεί με ενσυναίσθηση και προσπαθεί να μεγαλώσει το παιδί της με αγάπη και ασφάλεια - ένας τρόπος γονεϊκότητας που, όπως αναφέρει, δεν συνηθίζεται στον δυτικό κόσμο και δεν είναι πάντα αποδεκτός. 

Πάντως, αν κρίνουμε από τα χαμόγελα που σχηματίζονται στα πρόσωπά τους όταν είναι αγκαλιά, η μέθοδός της λειτουργεί μια χαρά! 

Πηγή: scarymommy.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v