Έβγαλε τα φρύδια της 3χρονής της για να μην της κάνουν bullying τα άλλα παιδιά

Έβγαλε τα φρύδια της 3χρονής της για να μην της κάνουν bullying τα άλλα παιδιά

Η Leah Garcia, μητέρα δύο παιδιών, δέχτηκε σκληρή κριτική στο διαδίκτυο, όταν δημοσίευσε ένα βίντεο στο Tik Tok που τη δείχνει να κάνει αποτρίχωση στα φρύδια του 3χρονου παιδιού της.

Η 31χρονη από το Τέξας δικαιολόγησε την πράξη της, λέγοντας ότι μεγαλώνοντας υπέστη σοβαρό bullying σε όλη την παιδική της ηλικία επειδή είχε πυκνά και σκούρα μαλλιά, καθώς και μονόφρυδο. Επειδή δεν ήθελε η κόρη της που έχει έντονη τριχοφυΐα να περάσει τα ίδια, αποφάσισε να της βγάλει τα φρύδια παρά την ηλικία της.

Ωστόσο, τα σχόλια που δέχτηκε από τους χρήστες του Tik Tok ήταν αρνητικά. «Μου λένε ότι τις περνάω δικές μου ανασφάλειες και ότι πρέπει να της μάθω να μη νοιάζεται για το τι σκέφτονται οι άλλοι... αλλά κατά πόσο πιστεύετε ότι ισχύει αυτό; Μπορεί να μη θες να σε νοιάζει η άποψη των άλλων, αλλά κατά βάθος μας νοιάζει και πολύ μάλιστα».

@leah_txrealtor My fellow mexicans, y’all understand! 🤣 #fyp #momsoftiktok #badmom #mexicantiktok #andGO ♬ original sound - Leah Garcia

«Η κόρη μου είναι όμορφη. Αν μεγαλώνοντας θέλει να έχει μονόφρυδο, ας αφήσει τα φρύδια της να μεγαλώσουν. Δεν θέλω όμως τώρα να δεχθεί bullying από κανέναν στο σχολείο. Δεν της προκαλώ ανασφάλειες, απλά θέλω να νιώθει καλά και ασφαλής».

Πηγή: dailymail.co.uk

v