Mια tattoo artist εξηγεί γιατί δεν πρέπει να κάνεις τατουάζ το όνομα του παιδιού σου!

Mια tattoo artist εξηγεί γιατί δεν πρέπει να κάνεις τατουάζ το όνομα του παιδιού σου!

Μια καταξιωμένη tattoo artist από τον Καναδά, η Sabrina Rogers-Anderson, έχει κάνει χαρούμενους πολλούς ανθρώπους με τα σχέδιά της. Μετά από τόσα χρόνια στον χώρο ωστόσο, καλεί τους γονείς να ξανασκεφτούν το ενδεχόμενο να «χτυπήσουν» τα ονόματα των παιδιών τους, λέγοντας ότι δεν είναι καθόλου καλή ιδέα.

«Μπορεί να ακούγεται καλή ιδέα, αλλά μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείτε», είπε η καλλιτέχνης εξηγώντας «Υπάρχει τεράστια πιθανότητα τα παιδιά σας να ντρέπονται για αυτή σας την απόφαση. Να μην θέλουν για παράδειγμα, να προχωράνε μαζί σας στην παραλία και να διαβάζουν όλοι το όνομά τους στην πλάτη ή τα χέρια σας

Μάλιστα, τόνισε πως τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι γονείς που έχουν «χτυπήσει» τα ονόματα των παιδιών τους, κάνουν αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ.

Σύμφωνα με τη Sabrina, το πρόβλημα δεν είναι τα τατουάζ που είναι αφιερωμένα στα παιδιά μας, αλλά τα ονόματα που μπορεί να φαίνονται κακόγουστα. Εκείνη προσωπικά έχει κάνει τατουάζ τα γενέθλια των παιδιών της με ένα πολύ ιδιαίτερο σχέδιο.

«Δεν χρειάζεται να κάνετε τατουάζ το όνομα των παιδιών σας. Είναι κακόγουστο. Υπάρχουν πολλά σχέδια για να αποτυπώσετε τον ιδιαίτερο δεσμό σας».

Πηγή: thesun.co.uk

v