Νοσοκόμα που φρόντιζε άρρωστο μωράκι για 6 μήνες στη ΜΕΘ έγινε νονά του!

Νοσοκόμα που φρόντιζε άρρωστο μωράκι για 6 μήνες στη ΜΕΘ έγινε νονά του!

Η 27χρονη Carly Miller είναι μια πολύ ικανή νοσοκόμα και ένας εκπληκτικός άνθρωπος που στάθηκε στο πλευρό μιας οικογένειας στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής τους. Φρόντισε για 6 μήνες το άρρωστο μωράκι τους στη ΜΕΘ και οι γονείς του αποφάσισαν της δείξουν την ευγνωμοσύνη τους, ζητώντας της να γίνει νονά του.

«Είναι μεγάλη μου τιμή που οι γονείς του Conrad αποφάσισαν να γίνω νονά του. Σημαίνει τα πάντα για μένα», δήλωσε συγκινημένη στο Good Morning America και συμπλήρωσε ότι ήταν κάτι που δεν περίμενε να ακούσει.

Η Miller συνάντησε για πρώτη φορά τον Conrad στις 15 Δεκεμβρίου 2021, λίγο μετά τη γέννησή του. Ανέλαβε τη φροντίδα του αμέσως όταν εισήχθη στη ΜΕΝΝ, καθώς ο μικρούλης γεννήθηκε με μια σπάνια γενετική ανωμαλία γνωστή ως απόφραξη του κατώτερου ουροποιητικού συστήματος, LUTO, η οποία επηρεάζει τα νεφρά και την ουροδόχο κύστη του.

Οι γιατροί είχαν πει στους γονείς του Conrad ότι τα παιδιά που γεννιούνται με αυτή τη γενετική ανωμαλία σπάνια επιβιώνουν. Ο μικρούλης ωστόσο, είχε τεράστια θέληση για ζωή και έναν υπέροχο σύμμαχο, την Miller, η οποία στάθηκε δίπλα του στον αγώνα του, φροντίζοντάς τον σαν να ήταν παιδί της.

Η εκπληκτική αυτή νοσοκόμα, όμως, υποστήριξε και πολύ ουσιαστικά τους γονείς του παιδιού. 

«Αυτή η εμπειρία μάς έκανε να δεθούμε μεταξύ μας», είπε η Miller και η μητέρα του Conrad δήλωσε «Νομίζω ότι μερικές φορές συναντάς ανθρώπους στη ζωή σου και συμβαίνει κάτι εξαιρετικό, χτίζεις μια φιλία ζωής. Για εμάς αυτό συνέβη στη ΜΕΘ νεογνών του Texas Children's».

Όταν ο μικρός μαχητής επέζησε και κατάφερε να πάρει εξιτήριο, οι γονείς του ζήτησαν από τη Miller να γίνει νονά του, θέλοντας να της δείξουν την απέραντη ευγνωμοσύνη τους για όσα έκανε γι' αυτούς.

Η 27χρονη δήλωσε ότι θα είναι για πάντα στο πλευρό της οικογένειας, ειδικά τώρα που ο μικρός πρόκειται να υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού.

Πηγή: goodmorningamerica.com

v