Σκυλάκι γίνεται... βοηθός οδοντιάτρου και παρηγορεί τα παιδάκια που φοβούνται!

Σκυλάκι γίνεται... βοηθός οδοντιάτρου και παρηγορεί τα παιδάκια που φοβούνται!

Όταν ο «καλύτερος φίλος» του ανθρώπου κουρνιάζει στα πόδια μας, μάς προσφέρει ασφάλεια, χαρά και παρηγοριά, ενώ βοηθά στη μείωση του άγχους και του.... φόβου. Με αυτό το σκεπτικό, λοιπόν, μια οδοντιατρική κλινική στο Εκουαδόρ προσέλαβε τον υπέροχο Aldo.

Η οδοντιατρική κλινική ονομάζεται Parque Dental και η σελίδα της στο Instagram είναι γεμάτη με φωτογραφίες και βίντεο του σκύλου, ο οποίος έχει πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο του και βοηθάει όλους τους ασθενείς, ειδικά τους μικρούς, να νιώσουν άνετα στα ραντεβού τους.

Το αξιολάτρευτο σκυλάκι ωστόσο, τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας όταν ένας δημοφιλές λογαριασμός στο Instagram με την ονομασία «We rate dogs, δημοσιοποίησε φωτογραφίες του.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by WeRateDogs® (@weratedogs)

«Αυτός είναι ο Aldo. Είναι ο πρώτος σκύλος βοηθός-οδοντιάτρου στο Εκουαδόρ. Έχει εκπαιδευτεί ως σκύλος συναισθηματικής υποστήριξης με ειδικές δεξιότητες που του επιτρέπουν να αλληλεπιδρά με τα παιδιά, ακόμα και να μένει μαζί τους κατά τη διάρκεια του ραντεβού τους. Τα βοηθά να μην αγχώνονται, να συγκεντρώνονται και να επικοινωνούν καλύτερα, ενώ μπορούν να δείξουν εμπιστοσύνη στον οδοντίατρο. 14/10», αναφέρει η λεζάντα που δημοσίευσαν μαζί με τις φωτογραφίες.

v