«Με περίμενε 3 χρόνια να γίνω καλά για να με παντρευτεί - ήταν συνέχεια δίπλα μου»

«Με περίμενε 3 χρόνια να γίνω καλά για να με παντρευτεί - ήταν συνέχεια δίπλα μου»

Ένα ζευγάρι από το Ιλινόις ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, έπειτα από μια μακρόχρονη και επίπονη περιπέτεια υγείας που, αντί να τους χωρίσει, τους ένωσε ακόμα περισσότερο.

Ο λόγος για την 26χρονη Viktoria Cupay, η οποία διαγνώστηκε με ένα σπάνιο σύνδρομο που ονομάζεται «Stevens-Johnson» ή τοξική επιδερμική νεκρόλυση. Πρόκειται για μια σοβαρή ασθένεια κατά την οποία ο ιστός του δέρματος αρχίζει να πεθαίνει και να αποκολλάται από το σώμα. 

Η Viktoria παρέμεινε σε κώμα για έναν μήνα και στη συνέχεια έπρεπε να υποβληθεί σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας τραχειοστομίας για να μπορεί να αναπνέει. Συνολικά, έμεινε στο νοσοκομείο για 240 ημέρες σε ένα μακρύ και επίπονο ταξίδι που, όπως είπε, δεν θα μπορούσε να φέρει εις πέρας χωρίς τη στήριξη της οικογένειάς της αλλά και του συντρόφου της, Baldo. 

«Ήμουν 23 ετών εκείνη την εποχή. Σε αυτή την ηλικία θα έπρεπε να ζω τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου, αλλά εγώ έπρεπε να μάθω να περπατάω, να μιλάω και να τρώω ξανά από την αρχή. Υπήρχαν στιγμές που ήθελα απλώς να τα παρατήσω αλλά η συμπαράσταση των αγαπημένων μου - και ειδικά του Baldo - με κράτησε ζωντανή», είπε η κοπέλα.

Μάλιστα ο σύντροφός της, της έκανε πρόταση γάμου αμέσως μόλις συνήλθε από το κώμα και την περίμενε με υπομονή, χωρίς να λείψει λεπτό από κοντά της, μέχρι να αναρρώσει τελείως. Τελικά τρία χρόνια μετά, στις 19 Αυγούστου, η Viktoria και ο Baldo παντρεύτηκαν.

«Την ημέρα του γάμου μου, ένιωθα ευτυχισμένη και ευγνώμων για τη δεύτερη ευκαιρία που μου δόθηκε. Ο Baldo με περίμενε 3 χρόνια να γίνω καλά για να με παντρευτεί, ήταν συνέχεια δίπλα μου κι αυτό με κάνει να νιώθω την πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: goodmorningamerica.com

v