3χρονη συναντά για πρώτη φορά τον αδερφούλη της και η χαρά της δεν περιγράφεται!

3χρονη συναντά για πρώτη φορά τον αδερφούλη της και η χαρά της δεν περιγράφεται!

Η στιγμή που το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας γνωρίζει το καινούριο του αδερφάκι, είναι πάντα ξεχωριστή. Οι γονείς αισθάνονται ενθουσιασμό για το νέο μέλος, αλλά παράλληλα έχουν και άγχος για την αντίδραση του πρωτότοκου.

Το μεγαλύτερο αδερφάκι, πάλι, που έχει μάθει να είναι το επίκεντρο της οικογένειας, αγωνιά για την «επόμενη μέρα» που ένα μικροσκοπικό πλάσμα θα τραβάει όλους τους προβολείς πάνω του!

Την ίδια στιγμή, ανυπομονεί να γνωρίσει το αδερφάκι του με το οποίο θα μοιράζεται τα παιχνίδια του, θα σκαρφίζονται παρέα φάρσες, θα έχουν κοινό μέτωπο απέναντι στους γονείς τους, ενώ παράλληλα θα το φροντίζει και θα το νουθετεί ως μεγαλύτερη/ος. 

Αυτό ακριβώς νιώθει και η 3χρονη Everly που φαίνεται στο παρακάτω βίντεο. Συγκεκριμένα, το κοριτσάκι μόλις γνώρισε τον νέο της αδερφό, τον Logan, και ο ενθουσιασμός της είναι τόσο μεγάλος που... έκανε τον γύρω του διαδικτύου!

Η μικρούλα τον χαϊδεύει απαλά, ανυπομονεί να τον κρατήσει στην αγκαλιά της και ανησυχεί για την... πάνα του. 

Εμείς τους ευχόμαστε να είναι πάντα τόσο αγαπημένοι και δεμένοι μεταξύ τους, και η Everly να γίνει η «καλύτερη μεγάλη αδερφή του κόσμου»!

Πηγή: goodmorningamerica.com

v