Ξεσπά η μητέρα της 12χρονης για τον 53χρονο: «δεν θέλω λεφτά, θέλω μόνο να τιμωρηθεί»

Ξεσπά η μητέρα της 12χρονης για τον 53χρονο: «δεν θέλω λεφτά, θέλω μόνο να τιμωρηθεί»

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, καθώς καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας περισσότερες φρικιαστικές λεπτομέρειες για τα όσα έζησε το παιδί στα χέρια του 53χρονου.

H μητέρα της 12χρονης, η οποία εργαζόταν ως καθαρίστρια στο μαγαζί του Ηλία Μίχου στον Κολωνό, κατήγγειλε τον 53χρονο στην αστυνομία ενώ και η ίδια κλήθηκε σήμερα να δώσει κατάθεση. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον Alpha, είπε ότι το μόνο που έχει πραγματικά σημασία τώρα είναι να τιμωρηθεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν έχω πάει χωρίς στοιχεία να καταγγείλω κάτι. Έχω πολλά στοιχεία. Εμένα αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα λεφτά του ούτε κάποια αποζημίωση ούτε τίποτα. Αυτό που θέλω είναι να μπει φυλακή αυτός ο άνθρωπος. Να πληρώσει γι' αυτό που έχει κάνει, να τιμωρηθεί και ως εκεί».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι είχε και επικοινωνία και με την γυναίκα του 53χρονου, η οποία φέρεται να θέλησε να καλύψει το έγκλημα του συζύγου της, λέγοντάς της «αχ, τι να κάνουμε να σταματήσει η κατρακύλα, μην καταστραφούν οι οικογένειές μας». 

Είπε ακόμα ότι η σύζυγος του Ηλία Μίχου, η οποία εργάζεται ως καθηγήτρια Αγγλικών και παράλληλα ασχολείται με τα κοινά, ούσα εκλεγμένη διαμερισματική σύμβουλος στο Δ’ Δημοτικό Διαμέρισμα Αθηναίων, της ζήτησε να μην το καταγγείλει και ότι σε αντάλλαγμα θα τη βοηθούσε οικονομικά και ότι θα παρείχε επαγγελματική ψυχολογική υποστήριξη στο παιδί.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το 12χρονο κορίτσι βοηθούσε περιστασιακά στο μαγαζί του Ηλία Μίχου, όπου η μαμά της εργαζόταν ως καθαρίστρια. Το μαρτύριό της ξεκίνησε τον Απρίλιο και διήρκησε 4 ολόκληρους μήνες με τον 53χρονο να τη βιάζει κατ’ εξακολούθηση, να την απειλεί με όπλο, να τη χτυπάει, αλλά και να την εκδίδει σε παιδεραστές που έβρισκε μέσα από το διαδίκτυο, έναντι αμοιβής.

Ο 53χρονος βιντεοσκοπούσε τις αρρωστημένες πράξεις αλλά ζητούσε και από το παιδί να του στείλει γυμνές φωτογραφίες, τις οποίες αναρτούσε σε συγκεκριμένη διαδικτυακή πλατφόρμα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομική έρευνα, μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί 100 άτομα που φέρονται να έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά την 12χρονη, πληρώνοντας τον βιαστή και προαγωγό της, ενώ 213 άτομα φαίνεται να είχαν επικοινωνήσει μαζί του.

Οι συναντήσεις λάμβαναν χώρα κοντά στο Μετρό των Σεπολίων και αν υπήρχε συμφωνία στο αντίτιμο (από 50-70 ευρώ), οι άνδρες συνευρίσκονταν με το κορίτσι μέσα στα αυτοκίνητά τους. Η 12χρονη φέρεται να περιέγραψε στις αρχές ότι υπήρχαν ραντεβού και σε ένα δωμάτιο, χωρίς όμως να γνωρίζει σε ποια περιοχή.

Πώς έγιναν γνωστές οι πράξεις του 53χρονου

Το μαρτύριο του παιδιού αποκαλύφθηκε στις αρχές Αυγούστου από τη θεία του. Βρίσκονταν στη Λευκάδα για διακοπές όταν εκείνη παρατήρησε ότι η 12χρονη ασχολούταν συνέχεια με το κινητό αντί να παίζει με τους φίλους της. Όταν έψαξε τη συσκευή εντόπισε τα μηνύματα από τον 53χρονο, αλλά και τις φωτογραφίες που του έστελνε. Μαζί με την μητέρα προχώρησαν σε καταγγελία.

Οι αρχές συνέλαβαν τον 53χρονο δράστη, ο οποίος υποστηρίζει ότι η 12χρονη του έστελνε βίντεο και φωτογραφίες προκειμένου να τον προσεγγίσει ενώ μίλησε και για σκευωρία εναντίον του.

Η αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει σε συλλήψεις ατόμων που φέρεται να συνευρέθηκαν με τη 12χρονη. Απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, μηνύματα, καταθέσεις, φωτογραφίες είναι μερικά από τα συγκλονιστικά στοιχεία που εμπεριέχονται στην ογκώδη δικογραφία των 1.000 σελίδων που σχηματίστηκε εις βάρος του 53χρονου επιχειρηματία.

v