Επιτρέπεται να βάφεις τα μαλλιά ή τα νύχια σου όταν είσαι έγκυος;

Επιτρέπεται να βάφεις τα μαλλιά ή τα νύχια σου όταν είσαι έγκυος;
Ερώτηση:
Καλησπέρα. Είμαι 2 μηνών έγκυος και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν επιτρέπεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης να βάψω τα μαλλιά και τα νύχια μου.
Απάντηση:

Η γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε χημικά και βαφές -ειδικά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Μετά τη 15η εβδομάδα, όλα γίνονται πιο... ελαφριά, οπότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φυτικές βαφές. Καλή λευτεριά.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

 

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v