Νηπιάκι δεν σταματά να χαμογελά μετά την υιοθεσία του!

Νηπιάκι δεν σταματά να χαμογελά μετά την υιοθεσία του!

Σ' ένα βίντεο στο TikTok, το οποίο έχει γίνει πλέον viral, η 2χρονη Amaris δεν μπορεί να συγκρατήσει τη χαρά της που βρήκε επιτέλους την παντοτινή της οικογένεια.

Στο σύντομο απόσπασμα η μικρούλα παίζει σε μια σχολική γιορτή μαζί με τους συμμαθητές της, αλλά δεν μπορεί να πάρει τα μάτια της από τη μαμά της. Κοιτάζει την κάμερα και λέει «αυτή είναι η μαμά μου». Φαίνεται πραγματικά ευτυχισμένη και δεν υπήρξε άνθρωπος που να μην συγκινήθηκε απ' το χαμόγελό της.

@foster_into_motion #adoption #babygirl #beautiful #adorable #fostertoadopt #fostercare #fostermom #formerfosteryouth ♬ There Was Jesus - Zach Williams & Dolly Parton

«Ένιωσα ότι εκείνη ήταν η στιγμή που συνειδητοποίησε ότι θα είμαι για πάντα δίπλα της κι ότι δεν θα την εγκαταλείψω», δήλωσε η μητέρα της στο TODAY Parents και είπε ότι η επίσημη υιοθεσία έγινε το 2019, λίγο καιρό πριν τραβηχτεί αυτό το βίντεο.

Η Amaris ήταν νεογέννητη όταν μπήκε στο σύστημα αναδοχής. Σε ηλικία 18 μηνών την έστειλαν να μείνει με την Traversy, τον σύζυγό της και τα τέσσερα παιδιά τους. Φοβόταν πολύ τους ανθρώπους και άργησε να ανοιχτεί.

«Φοβόταν να κάνει μπάνιο και δεν της άρεσε να την αγγίζουν. Της άρεσε να δαγκώνει», αποκάλυψε η Traversy. «Έπρεπε να της δώσουμε πολλή, πολλή αγάπη. Υπήρξε αρκετό κλάμα - όχι μόνο από εκείνη, αλλά από όλους μας. Ήταν δύσκολα» και πρόσθεσε «Το τραύμα δεν καθορίζει ένα παιδί. Κάτω από αυτό το τραύμα υπάρχει ένας όμορφος άνθρωπος που περιμένει να ανθίσει. Κανένα παιδί δεν πρέπει να θεωρείται χαμένη υπόθεση».

Πηγή: today.com

v