Παππούς ξέχασε την 1 έτους εγγονή του σε νοικιασμένο αυτοκίνητο

Παππούς ξέχασε την 1 έτους εγγονή του σε νοικιασμένο αυτοκίνητο

Πριν από λίγες μέρες ένα μωράκι μόλις 1 έτους παραλίγο να χάσει τη ζωή του με φρικτό τρόπο, καθώς είχε μείνει κλειδωμένο σε αυτοκίνητο για 45 λεπτά περίπου. Το κοριτσάκι, σώθηκε, όμως ο παππούς της που είχε αναλάβει να την προσέχει συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ο 62χρονος David Towner από τη Φλόριντα, πρόσεχε την 1 έτους εγγονή του όταν επέστρεψε ένα νοικιασμένο όχημα στις εγκαταστάσεις της Hertz στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Ντεϊτόνα Μπιτς, περίπου στις 5:13 μ.μ., με το μικρό κορίτσι να βρίσκεται ακόμη μέσα, σύμφωνα με δελτίο τύπου της αστυνομίας που βγήκε την Τρίτη.

Οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στο χώρο ενοικίασης της Hertz γύρω στις 6 μ.μ., όταν ένας υπάλληλος τους ειδοποίησε ότι βρήκε ένα νήπιο στο πίσω μέρος του καθίσματος. Καθώς το αυτοκίνητο δεν ήταν σταθμευμένο σε σκιασμένο χώρο, το παιδί είχε ιδρώσει από τη ζέστη.

Οι αστυνομικοί τη βρήκαν κλαμένη και πολύ φοβισμένη, αλλά οι τραυματιοφορείς που εξέτασαν αργότερα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ήταν «καλά στην υγεία της» δεδομένων των συνθηκών. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Towner ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και απόλυτα συνεργάσιμος στη σύλληψή του.

Πηγή: goodmorningamerica.com

v