Μωράκι 4,5 μηνών πέθανε ξαφνικά από άγνωστα αίτια

Μωράκι 4,5 μηνών πέθανε ξαφνικά από άγνωστα αίτια

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Αγόριαννη Φωκίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, γύρω στις 7.30 το απόγευμα στην πλατεία του χωριού ακούστηκαν φωνές για βοήθεια και έκκληση για κάποιον γιατρό, καθώς ένα μωράκι 4,5 μηνών σταμάτησε ξαφνικά να αναπνέει. 

Η μητέρα του, όταν το αντιλήφθηκε μαζί με τους οικείους της, βγήκαν από το σπίτι τους στην πλατεία εκλιπαρώντας για έναν γιατρό, ενώ ταυτόχρονα είχαν καλέσει ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας.

Σε λίγα λεπτά έσπευσε στο σπίτι γιατρός ο οποίος έτρωγε σε γνωστή ταβέρνα και προσπάθησε να το επαναφέρει στη ζωή με καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, ενώ παράλληλα ήρθε δεύτερος άνθρωπος που είχε γνώση πρώτων βοηθειών για να βοηθήσει τον γιατρό. Το παιδάκι, όμως, ήταν ήδη νεκρό και δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν.

Οι δύο άνθρωποι που προσπάθησαν να το σώσουν, ξέσπασαν σε κλάματα από την πίεση και την αγωνία τους ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής.

Με αφορμή το περιστατικό εγείρεται το σοβαρό πρόβλημα για τους κατοίκους των ορεινών χωριών που δεν έχουν γιατρό και εξοπλισμό πρώτων βοηθειών.

Πηγή: tvstar.gr

v