6χρονος κλαίει από χαρά ενώ βλέπει τους γονείς του να παντρεύονται

6χρονος κλαίει από χαρά ενώ βλέπει τους γονείς του να παντρεύονται

Ένα 6χρονο αγόρι συγκινήθηκε τόσο πολύ όταν είδε τους γονείς του να παντρεύονται που ξέσπασε σε… λυγμούς από τη χαρά του! Η φωτογραφία του, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, έχει γίνει ήδη viral και εγείρει τα πιο τρυφερά μας συναισθήματα.

Ο μικρούλης Bryson Suber ήταν υπεύθυνος για τις βέρες στον γάμο των γονιών του, που είναι μαζί από τις 4 Σεπτεμβρίου του 2016, όταν ήταν ακόμα μαθητές λυκείου. Το ερωτευμένο ζευγάρι, αφού έφερε στον κόσμο τον Bryson και τον μικρό του αδερφό, αποφάσισε να παντρευτεί.

Όταν όμως το 6χρονο αγοράκι είδε τη μητέρα του να περπατά ντυμένη νύφη κατευθυνόμενη προς τον γαμπρό - μπαμπά του, ξέσπασε σε κλάματα χαράς. «Το παιδί έκλαιγε με λυγμούς», λέει ο φωτογράφος που απαθανάτισε τη μαγική αυτή στιγμή.

«Εκείνη τη στιγμή έπρεπε να φωτογραφίσω τη νύφη αλλά ήταν τόσο έντονα τα συναισθήματα του παιδιού, που δεν μπορούσα να τα αγνοήσω… Ήταν τόσο συγκινημένος με τον γάμο των γονιών του που επηρέασε κι εμένα. Ήταν η πιο όμορφη στιγμή της μέχρι τώρα καριέρας μου», κατέληξε. 

Πηγή: goodmorningamerica.com

v