7 μυστικά ομορφιάς που θα ευχόσουν να είχες μάθει μικρή!

7 μυστικά ομορφιάς που θα ευχόσουν να είχες μάθει μικρή!

Όλες γνωρίζουμε κάποια μυστικά ομορφιάς που μάθαμε είτε από τη μαμά και τη γιαγιά μας είτε από experts στον τομέα της ομορφιάς! Υπάρχουν, όμως, κάποια κόλπα που δεν είναι τόσο συνηθισμένα και που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίπτωση.

Χρησιμοποιήστε βαζελίνη για μανικιούρ χωρίς... μουτζούρες

Aπλώστε λίγη βαζελίνη στο δέρμα γύρω από τα νύχια σας και στη συνέχεια, βάψτε τα. Περιμένετε να στεγνώσει το μανικιούρ και μετά πλύνετε τα χέρια σας - τυχόν βερνίκι που έχει πέσει πάνω στη βαζελίνη θα ξεπλυθεί αμέσως!

Μην τρίβετε το άρωμα στους καρπούς σας

Αυτή η απλή συμβουλή θα κάνει το άρωμά σας να διαρκέσει πολύ περισσότερο: Μην τρίβετε τους καρπούς μεταξύ τους για να απλώσετε το άρωμα (το κάνει να φεύγει πιο γρήγορα). Αντ' αυτού, απλώστε το ταμποναριστά.

Χρησιμοποιήστε τη μάσκαρα σαν μολύβι

Πιέστε απαλά τη μάσκαρα στην κάτω και την πάνω πλευρά των βλεφαρίδων σας για να τις κάνετε πιο γεμάτες και σκούρες! Το αποτέλεσμα θα είναι σαν να έχετε εφαρμόσει μολύβι ματιών.

Χρησιμοποιήστε κονσίλερ πριν βάλετε σκιά στα μάτια

Χρησιμοποιήστε ένα κονσίλερ μερικές αποχρώσεις πιο ανοιχτό από τον τόνο του δέρματός σας, εφαρμόστε το κάτω από το τόξο του φρυδιού σας, στην εσωτερική γωνία των ματιών και στο κέντρο του βλεφάρου σας και, στη συνέχεια, αναμείξτε το με τη σκιά ματιών της επιλογή σας.

Πείτε «ναι» στο μολύβι χειλιών για να διαρκέσει περισσότερο το κραγιόν

Το μολύβι χειλιών είναι ένας εύκολος τρόπος για να κάνετε το κραγιόν να διαρκέσει όλη την ημέρα! Να επιλέγετε πάντα ένα χρώμα που θα ταιριάζει με το κραγιόν ή το λιπ γκλος που φοράτε, έτσι ώστε να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δαμάστε τις φύτρες με μια... οδοντόβουρτσα

Για αρχή, βρέξτε τα δάχτυλά με λίγο νερό και περάστε τα πάνω από τις φύτρες. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το πιστολάκι σε medium θερμοκρασία και ταχύτητα και στεγνώστε τις. Τέλος, ψεκάστε την οδοντόβουρτσα με λακ και «χτενίστε» τις τρίχες που πετάνε, προς τη φορά που θέλετε εσείς.

Απαλά χέρια και πόδια 24/7

Ένα παλιό αλλά καλό κόλπο για να έχετε απαλά χέρια και πόδια 24 ώρες το εικοσιτετράωρο είναι να βάλετε λίγη ενυδατική και να φορέσετε γάντια και κάλτσες λίγο πριν κοιμηθείτε (ή για όσο περισσότερη ώρα μπορείτε). Θα εκπλαγείτε από το πόσο απαλό θα είναι το δέρμα σας το πρωί.

v