6 λάθη στην γυναικεία περιποίηση για τα οποία είμαστε όλες ένοχες!

6 λάθη στην γυναικεία περιποίηση για τα οποία είμαστε όλες ένοχες!

Oι περισσότερες γυναίκες κάνουμε ένα - ή και παραπάνω! - λάθη όταν περιποιούμαστε τον εαυτό μας. Κάποια από αυτά όμως όσο «αθώα» κι αν φαίνονται, μπορούν να κάνουν τεράστια ζημιά. Δείτε ποια είναι αυτά και μην τα κάνετε ποτέ ξανά!

Τοποθετούμε τα eye patches ακριβώς κάτω από τα μάτια

Τα eye patches πραγματικά ενυδατώνουν και ανανεώνουν το δέρμα κάτω από τα μάτια, ωστόσο πρέπει να εφαρμοστούν σωστά προκειμένου να δούμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν τα τοποθετήσουμε ακριβώς κάτω από τα μάτια υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να προκαλέσουμε ερεθισμό και ερυθρότητα στο πρόσωπο. Για να φαίνεται, λοιπόν, το βλέμμα σας φωτεινό και ξεκούραστο, θυμηθείτε να αφήσετε αρκετό κενό, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία.

Δεν εφαρμόζουμε τα προϊόντα ομορφιάς με τη σωστή σειρά

Άλλο πράγμα είναι η χρήση των σωστών προϊόντων ομορφιάς και άλλο η σωστή χρήση τους. Αν θέλετε να δείτε το επιθυμητό αποτέλεσμα, πρέπει να εφαρμόζεται τις κρέμες, τα serum και τα καλλυντικά με συγκεκριμένη σειρά και να αφήνετε να περάσει λίγη ώρα πριν εφαρμόσετε το επόμενο προϊόν. 

Δεν πλένετε το πρόσωπο με νερό μετά το ντεμακιγιάζ

Τα μαντιλάκια ντεμακιγιάζ όσο χρηστικά και αν είναι δεν είναι αρκετά για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ από την επιφάνεια του δέρματος, καθώς αφήνουν πολλά υπολείμματα που συσσωρεύονται στους πόρους. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο αμέσως μετά να πλύνετε το πρόσωπό σας με άφθονο νερό.

Χρησιμοποιούμε το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες ΜΕΤΑ τη μάσκαρα

Με το να χρησιμοποιείτε το ψαλίδι για βλεφαρίδες μετά τη χρήση μάσκαρα ρισκάρετε να καταστρέψετε τις βλεφαρίδες σας, καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος και να σπάσουν αλλά και να κολλήσουν μεταξύ τους.

Δεν βρέχουμε το σφουγγαράκι του μέικ-απ

To συγκεκριμένο σφουγγαράκι για να κάνει καλά τη δουλειά του πρέπει πρώτα να είναι υγρό. Διαφορετικά, απορροφά το foundation και το μέικ-απ και προκαλεί ξηρότητα και ερεθισμό στο δέρμα.

Ψεκάζουμε με άρωμα τα μαλλιά

Το να το κάνουμε μια φορά στο τόσο δεν πειράζει! Αν όμως το έχετε συνήθειο να ψεκάζετε τα μαλλιά σας με άρωμα πριν από κάθε σας έξοδο, ήρθε η ώρα να το κόψετε... μαχαίρι! Αλλιώς θα αναγκαστείτε να κόψετε τα μαλλιά σας που θα έχουν μπόλικη ψαλίδα! Επιπλέον, η αιθανόλη που υπάρχει στα αρώματα, έχει πολύ επιθετική δράση στο τριχωτό της κεφαλής και μπορεί να προσκαλέσει ξηρότητα και πιτυρίδα. 

Πηγή: brightside.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v