Δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος μέχρι που γέννησε... στον καναπέ της!

Δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος μέχρι που γέννησε... στον καναπέ της!

«Δεν είχα συμπτώματα και ξαφνικά...έγινα για δεύτερη φορά μαμά», δήλωσε η 24χρονη Nur Atiqah Mustafa, η οποία γέννησε πρόσφατα την κόρη της, αναφέροντας πώς καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είχε κανονικά περίοδο και δεν αντιλήφθηκε πως ήταν έγκυος.

Η Nur Atiqah που είχε ήδη ένα αγοράκι, έπαιρνε αντισυλληπτικά καθώς δεν ήταν έτοιμη για δεύτερο παιδί. Η ζωή, όμως, είχε άλλα σχέδια γι' αυτήν και τον σύντροφό της και στις 18 Οκτωβρίου καλωσόρισε στον κόσμο την κόρη της.

Δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος και όταν την έπιασαν οι πόνοι της γέννας, νόμιζε ότι ήταν ένας απλός στομαχόπονος.

«Είχα κανονικά περίοδο, αλλά το βράδυ της 18ης Οκτωβρίου το στομάχι μου άρχισε να πονάει. Ήμουν ξαπλωμένη στον καναπέ του σπιτιού μας και ο πόνος χειροτέρευε. Κάποια στιγμή, ο σύζυγός μου με ακούμπησε στην κοιλιά και άρχισα να ουρλιάζω. Τότε, είδε έκπληκτος να ξεπροβάλλει το κεφαλάκι του μωρού. Η κόρη μας γεννήθηκε σχεδόν αμέσως!»

Η οικογένεια πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου εκεί διαπιστώθηκε ότι το κοριτσάκι ήταν μια χαρά στην υγεία του. Και οι δύο γονείς, αν και απροετοίμαστοι για το δεύτερο παιδί τους, δηλώνουν ευτυχισμένοι και ευγνώμονες γι' αυτό το «θείο δώρο». 

Πηγή: nst.com.my

v