Πήγε στο νοσοκομείο με στομαχόπονο και γύρισε σπίτι με ένα μωρό έκπληξη!

Πήγε στο νοσοκομείο με στομαχόπονο και γύρισε σπίτι με ένα μωρό έκπληξη!

Μια 20χρονη που αγαπούσε τα πάρτι έμεινε έκπληκτη όταν άρχισε να έχει πόνους τοκετού σε ένα κλαμπ, αφού δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος!

Η Vivian Wise Ruizvelasco από το Μεξικό, δεν είχε κανένα σύμπτωμα εγκυμοσύνης πριν τον αιφνιδιαστικό τοκετό της. Είχε κανονικά περίοδο, γυμναζόταν συστηματικά, δεν είχε ζαλάδες ή ναυτίες ενώ η κοιλιά της δεν είχε μεγαλώσει τόσο ώστε να υποψιαστεί πως είναι έγκυος. 

Ωστόσο, ενώ βρισκόταν σε ένα νυχτερινό κέντρο για τα γενέθλια του συντρόφου της, άρχισε να πονάει έντονα στο ισχίο και το στομάχι. Οι πόνοι ήταν αρκετά έντονοι και αποφάσισε να πάει σπίτι για να ξεκουραστεί, αλλά το πρωί τα συμπτώματα συνεχίστηκαν και ο σύντροφός της, Tonatiuh González, την μετέφερε στο νοσοκομείο.

Όταν έφτασαν, όμως, τους περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Καθώς την εξέταζε ο γυναικολόγος, της αποκάλυψε πως είναι έγκυος και πως θα γίνει μαμά πολύ σύντομα! «Όταν έμαθα πως από στιγμή σε στιγμή θα κάνω παιδί, ένιωσα να καταρρέω. Έπαθα σοκ! Ξαφνικά άρχισα να αναρωτιέμαι αν θα είναι καλά το μωρό, πού θα κοιμηθεί όταν γυρίσουμε σπίτι ή πώς είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί», ανέφερε η Vivian. 

Παρόλα αυτά, όταν η κορούλα της ήρθε στον κόσμο, όλες οι ανησυχίες της εξαφανίστηκαν. «Όταν την είδα, με πλημμύρισε ένα υπέροχο συναίσθημα. Μάλλον αυτό είναι που ονομάζουν “ευτυχία”. Ο σύντροφός μου είναι ακόμα σε σοκ, αλλά σιγά σιγά θα τα φτιάξουμε όλα».

Η νέα μαμά μοιράστηκε την ιστορία της στο TikTok και το βίντεο που ανέβασε συγκεντρώνοντας 16,9 εκατομμύρια προβολές και 1,3 εκατομμύρια likes.

Πηγή: mirror.co.uk

v