13χρονος θυσιάστηκε για να σώσει την αδερφή του - ρίχτηκε μπροστά σε αυτοκίνητο

13χρονος θυσιάστηκε για να σώσει την αδερφή του - ρίχτηκε μπροστά σε αυτοκίνητο

Μία τραγική εξέλιξη περίμενε δύο 13χρονα αδέρφια, τον Tyler και την Krystal, το απόγευμα της 12ης Οκτωβρίου, καθώς επέστρεφαν στο σπίτι με τα πόδια από το πάρκο της γειτονιάς τους.

Τα αδέρφια περπατούσαν σε ποδηλατόδρομο όταν ο Tyler είδε ένα αυτοκίνητο SUV να έρχεται καταπάνω τους. Το αγόρι ενήργησε γρήγορα, σπρώχνοντας την αδερφή του από τον δρόμο για να τη σώσει. Ο ίδιος, όμως, δεν πρόλαβε να τρέξει και χτυπήθηκε από το διερχόμενο αμάξι.

Το 10χρονο κορίτσι τραυματίστηκε καθώς έπεσε στον δρόμο, αλλά η άμεση αντίδραση του αδερφού της της έσωσε τη ζωή. Αφού συνήλθε από το σοκ, έτρεξε δίπλα στον 13χρονο που ήταν πεσμένος στη μέση του δρόμου και κάλεσε για ασθενοφόρο. Στη συνέχεια, και μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο, του έδωσε τις πρώτες βοήθειες καθοδηγούμενη τηλεφωνικά από τους διασώστες. 

Ο Tyler μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο πιο κοντινό νοσοκομείο αλλά τα τραύματά του ήταν πολύ σοβαρά και οι γιατροί είπαν στη μαμά του ότι δεν είχε καμία πιθανότητα επιβίωσης.

«Προσπάθησαν να του κάνουν ανάνηψη στο ασθενοφόρο. Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Stony Brook, αλλά οι σπόνδυλοι και το κρανίο του είχαν γίνει σμπαράλια», είπε η μητέρα των παιδιών. «Όταν έφτασε στο νοσοκομείο, δεν έχει εγκεφαλική λειτουργία. Έμεινε για λίγο καιρό σε μηχανική υποστήριξη, αλλά ήταν μάταιο. Είχε ήδη φύγει».

Η Krystal, που νοσηλεύτηκε για διάστρεμμα στο χέρι, νιώθει ότι ο αδερφός της θυσιάστηκε για να της σώσει τη ζωή. «Ήταν ήρωας, θα είναι πάντα ήρωας», είπε χαρακτηριστικά «Μου έσωσε τη ζωή».

Στο μεταξύ, η αστυνομία προσπαθεί ακόμα να βρει τον οδηγό που ευθύνεται για το ατύχημα και προσφέρεται ανταμοιβή 5.000 δολάρια για όποιον έχει πληροφορίες που θα βοηθήσουν.

Πηγή: cafemom.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v