56χρονη γέννησε την… εγγονούλα της και έκανε τη νύφη της τρισευτυχισμένη!

56χρονη γέννησε την… εγγονούλα της και έκανε τη νύφη της τρισευτυχισμένη!

Μια 56χρονη γυναίκα έκανε το καλύτερο δώρο στον γιο και τη νύφη της όταν, πριν λίγες μέρες, έφερε στον κόσμο το πέμπτο παιδάκι τους!

Η 56χρονη Nancy Hauck προσφέρθηκε να γίνει παρένθετη μητέρα στο παιδί του 32χρονου γιου της, Jeff, και της 30χρονης νύφης της, Cambria, όταν η τελευταία έκανε υστερεκτομή μετά την τραυματική γέννηση διδύμων.

Το ζευγάρι πάλεψε 6 χρόνια με την υπογονιμότητα προτού αποκτήσει με εξωσωματική τα δίδυμα κοριτσάκια του, τη Vera και την Ayva και τους δίδυμους γιους τους, Diseal και Luka.

Όταν θέλησαν να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους, η γιαγιά Nancy προσφέρθηκε να τους βοηθήσει και έγινε παρένθετη στο 5ο μωράκι τους. «Αισθάνομαι πολύ δυνατή που έχω μέσα μου την κόρη του γιου μου», είχε πει ενθουσιασμένη πριν δύο μήνες, προσθέτοντας πως έχει μεγάλη στήριξη και βοήθεια από τον σύζυγο, τον γιο και τη νύφη της.

Η Cambria, με τη σειρά της, εξέφραζε τον θαυμασμό της προς την πεθερά της, λέγοντας πως πρόκειται για μια γυναίκα που η καλοσύνη της… λάμπει σαν φάρος!

Πριν λίγες μέρες, στις 2 Νοεμβρίου 2022,ήρθε στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειας. Η μικρήHannah γεννήθηκε 3,5 κιλά, χαίρει άκρας υγείας και έκανε ολόκληρη την οικογένεια τρισευτυχισμένη!

«Η ιστορία της γέννησής της ήταν σαν να διαβάζεις ιστορία σε βιβλίο. Ήταν καταπληκτική», έγραψε η μητέρα της στο Instagram και πρόσθεσε: « Η πεθερά μου είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ από κάθε άποψη και παράδειγμα του τι σημαίνει να ενσαρκώνεις τον θεϊκό της ρόλο της γυναίκας. Της είμαι ευγνώμων».

Πηγή: today.com

v