Γιατρός οργάνωσε πάρτι έκπληξη στην 4χρονη ασθενή του που νίκησε τον καρκίνο!

Γιατρός οργάνωσε πάρτι έκπληξη στην 4χρονη ασθενή του που νίκησε τον καρκίνο!

Η Kyla διαγνώστηκε με έναν επιθετικό όγκο στον εγκέφαλο πριν περίπου οκτώ μήνες. Από τότε, νοσηλεύεται σε παιδιατρικό νοσοκομείο και έχει υποβληθεί από μια σειρά επόδεινων θεραπειών με στόχο να καταπολεμηθεί ο όγκος.

Πριν λίγες μέρες ο στόχος επετεύχθη και η χαρά όχι μόνο των γονιών της αλλά και των γιατρών ήταν τόσο μεγάλη που αποφάσισαν να της κάνουν ένα «τέρμα οι χημειοθεραπείες» πάρτι!

Ο παιδονευρο-ογκολόγος που παρακολουθούσε την μικρούλα μπήκε στο δωμάτιο ντυμένος μονόκερος και αγκάλιασε σφιχτά την μικρή του ασθενή που φορούσε τα καλά της. Στη συνέχεια, γιατροί και προσωπικό του νοσοκομείου τραγούδησαν ένα ξεχωριστό τραγούδι αφιερωμένο στην Kyla, που τελειώνει με τον στίχο  «μάζεψε τις βαλίτσες σου, βγες από την πόρτα - δεν χρειάζεσαι άλλες χημειοθεραπείες!».«Η μεγαλύτερη χαρά ήταν το χαμόγελο της Kyla. Δεν την έχω ξαναδεί τόσο χαρούμενη!», ανέφερε ο γιατρός… μονόκερος.

 «Η Kyla έφτασε στο νοσοκομείο μας με έναν επιθετικό όγκο στον εγκέφαλο και είχε ελάχιστες πιθανότητες να ανταποκριθεί στις χημειοθεραπείες χωρίς να υποτροπιάσει», συνεχίζει ο γιατρός. «Μετά από περισσότερους από οκτώ μήνες θεραπείας, οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο όγκος της Kyla υποχώρησε σημαντικά και ήρθε η ώρα να πάει στο σπίτι της». 

Το πάρτι που οργάνωσαν γιατροί και νοσοκόμοι, δεν ήταν απλά μια όμορφη γιορτή για την Kyla αλλά μια επισφράγιση ότι τα δύσκολα πέρασαν!

Πηγή: yahoo.gr

v