8χρονος κάλεσε όλους τους συμμαθητές του στο πάρτι του και δεν πήγε κανείς!

8χρονος κάλεσε όλους τους συμμαθητές του στο πάρτι του και δεν πήγε κανείς!

Έχετε φανταστεί πώς μπορεί να νιώσει το παιδί σας αν οργανώσετε ένα μεγάλο πάρτι για τα γενέθλιά του και τελικά τα περάσει ολομόναχο επειδή οι καλεσμένοι δεν εμφανίστηκαν; Αυτό ακριβώς έζησε μια μαμά όταν μόνο 2 από τους 30 καλεσμένους εμφανίστηκαν στο πάρτι των όγδοων γενεθλίων του γιου της.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok και το οποίο παρακολούθησαν πάνω από 7 εκατομμύρια χρήστες, η Αμερικανίδα μαμά Karla κατέγραψε τη σπαρακτική στιγμή που συνειδητοποίησε ότι δεν θα ερχόταν κανείς! 

Σε μια σειρά από αναρτήσεις, η Karla κατέγραψε τον γιο της να κοιτάει γύρω γύρω ανυπομονώντας να εμφανιστούν οι καλεσμένοι ενώ κάποιοι στιγμή, το αγοράκι ακούμπησε το κεφάλι του στο τραπέζι και είπε  «Θα κοιμηθώ για να περάσει ο χρόνος πιο γρήγορα και να εμφανιστούν οι φίλοι μου».

Η μαμά του 8χρονου είχε καλέσει όλους τους συμμαθητές του γιου της, σύνολο 30 παιδάκια, και είχε κάνει ένα κάρο προετοιμασίες. Λίγο πριν το τέλους του πάρτι, εμφανίστηκαν τελικά 2 παιδιά και έβγαλαν φωτογραφίες μαζί του. 

Παρά το απογοητευτικό πάρτι, ο μικρός διατήρησε την ψυχραιμία του και στο τέλος αγκάλιασε τη μαμά του ευχαριστώντας την για όλα. Η Karla, από την άλλη, ένιωθε συντετριμμένη.

Πηγή: honey.nine.com.au

v