Απέκτησαν 6 παιδιά σε δύο χρόνια: «η μεγάλη οικογένεια ήταν πάντα το όνειρό μας»

Απέκτησαν 6 παιδιά σε δύο χρόνια: «η μεγάλη οικογένεια ήταν πάντα το όνειρό μας»

O Andy και η Sarah Justice απέκτησαν έξι παιδιά μέσα σε δύο χρόνια και έφτιαξαν μια μεγάλη, ευτυχισμένη και αγαπημένη οικογένεια, όπως ακριβώς είχαν ονειρευτεί.

Τον Μάιο του 2015, μετά από ένα χρόνο προσπαθειών να κάνουν μωράκι, ο Andy και η Sarah Justice αποφάσισαν να υιοθετήσουν. Αλλά μόλις τρεις εβδομάδες αφότου καλωσόρισαν τα θετά τριδυμάκια τους, τον Joel, τη Hannah και την Elizabeth, η Sarah ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος και μάλιστα σε δίδυμα! Τον Αύγουστο του 2015, λοιπόν, η οικογένεια υποδέχθηκε την Abigail και τον Andrew.

Κάπως έτσι, το ζευγάρι βρέθηκε με πέντε μωρά, σχεδόν συνομήλικα, μέσα σε επτά μήνες. Από τότε, περιγράφουν πως η ζωή τους είναι «μαγική», καθώς το όνειρο και των δύο ήταν πάντα μια μεγάλη οικογένεια. Παρόλο που κοιμόντουσαν ελάχιστα και η ζωή τους άλλαξε ριζικά, αναφέρουν πως δεν θα άλλαζαν το παραμικρό. 

«Τα πολλά παιδιά είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», λέει η Sarah στην Babyology. «Όταν αποκτάς κάτι μετά από κόπο και πολύμηνη υπομονή, το εκτιμάς πολύ περισσότερο».

Η οικογένεια δεν σταμάτησε στα πέντε παιδιά και τον Ιανουάριο του 2016 καλωσόρισε το έκτο της μωράκι, ένα αγοράκι ονόματι Caleb, με αποτέλεσμα να έχει 6 παιδιά όλα κάτω των 3 ετών. 

Μια τυπική μέρα της οικογένειας Justice περιλαμβάνει έναν πρωινό περίπατο, παιχνίδι με συγγενείς και φίλους και δουλειές του σπιτιού τις οποίες κάνουν όλοι μαζί. Ενώ η ρουτίνα τους είναι σταθερή και με αυστηρά όρια (όπως πρέπει να είναι), η Sarah παραδέχεται πως είναι δύσκολες οι μεταβάσεις των παιδιών από τις διάφορες ηλικιακές φάσεις που περνάνε.

Πάντως, τα παιδιά είναι σίγουρα ευλογία και με τρία αγόρια και τρία κορίτσια, οι Justice νιώθουν σαν να κέρδισαν το λόττο!

Πηγή: babyology.com.au

v