Ο πιο απίθανος μπαμπάς: ξεγέννησε τον γιο του κατά τη διάρκεια ενός… πάρτι!

Ο πιο απίθανος μπαμπάς: ξεγέννησε τον γιο του κατά τη διάρκεια ενός… πάρτι!

Η 32χρονη Abbie είχε οργανώσει στο σπίτι της ένα πάρτι με συγγενείς και φίλους, μία εβδομάδα πριν από την ημερομηνία που περίμενε να γεννήσει. Στη μέση του πάρτι, όμως, ξεκίνησαν οι πόνοι τοκετού και πριν προλάβει να έρθει το ασθενοφόρο να την παραλάβει, γέννησε στο δωμάτιο της με τον σύζυγο και την αδερφή της να εκτελούν χρέη μαίας!

Συγκεκριμένα, η Abbie είχε προγραμματίσει να οργανώσει ένα μικρό πάρτι την Κυριακή, αλλά το Σάββατο άρχισε να έχει συσπάσεις. Όταν πήγε στο νοσοκομείο, όμως, της είπαν ότι δεν είχε έρθει η ώρα να γεννήσει και την έστειλαν σπίτι.

Οι συσπάσεις υποχώρησαν και μέχρι το βράδυ έμοιαζαν να είχαν σταματήσει εντελώς. Έτσι η Abbie αποφάσισε να κάνει το προγραμματισμένο πάρτι της, ήσυχη ότι έχει ακόμα αρκετές μέρες μπροστά της. 

Κατά τη διάρκεια του δείπνου, όμως, κι ενώ το σπίτι ήταν γεμάτο καλεσμένους, οι συσπάσεις ξεκίνησαν ξανά κι η Abbie ανέβηκε στον πάνω όροφο του σπιτιού που βρισκόταν η κρεβατοκάμαρά της για να ξεκουραστεί. 

Λίγο αργότερα, πήγε να την δει ο σύζυγός της, Aaron, και διαπίστωσαν πως οι συσπάσεις είχαν συχνότητα κάθε 5 λεπτά. Αμέσως τηλεφώνησε στο νοσοκομείο να στείλουν ασθενοφόρο, αλλά ο μικρός Jax βιαζόταν πολύ να έρθει στον κόσμο!

Έτσι ο Aaron, με τη βοήθεια της κουνιάδας του αλλά και νοσοκόμων από το τηλέφωνο, βοήθησαν την Abbie να φέρει στον κόσμο τον γιο της. Στο διπλανό δωμάτιο βρισκόταν η 3χρονη κόρη της οικογένειας που, μαζί με τους υπόλοιπους καλεσμένους, ήταν τόσο αφοσιωμένοι στο χορό και το τραγούδι που άργησαν να κατάλαβαν τι συμβαίνει!

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και μαμά και μωρό μεταφέρθηκαν στο μαιευτήριο αμέσως μετά τον απρόσμενο τοκετό όπου έμεινα δύο μέρες. Πριν φύγουν για το νοσοκομείο, όμως, γνώρισαν στους συγγενείς και τους φίλους τους τον μικρό Jax και όλοι, συγκινημένοι, του έστειλαν ένα μεγάλοι φιλί από μακριά. 

Πηγή: metro.co.uk

v