23χρονη πήρε το πτυχίο της με άριστα, έχοντας στην αγκαλιά της το αγοράκι της

23χρονη πήρε το πτυχίο της με άριστα, έχοντας στην αγκαλιά της το αγοράκι της

Η Andante Singer ήταν μόλις 18 ετών, όταν ανακάλυψε πως ήταν έγκυος. Παρά τον φόβο της και το νεαρό της ηλικίας της, αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό των πανεπιστημιακών σπουδών και να το συνδυάσει με την μητρότητα. Πέντε χρόνια αργότερα πήρε το πτυχίο της, έχοντας στην αγκαλιά της το 3χρονο αγοράκι της!

Σε ηλικία 23 ετών η Singer αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ έχοντας υψηλούς βαθμούς. Ο γιος της, ο Atticus, παρακολούθησε τη μαμά του να παίρνει το πτυχίο της και της χαμογελούσε καθ' όλη τη διάρκεια της τελετής.

«Μια εγκυμοσύνη πραγματικά μπορεί να συμβεί στην καθεμιά. Όταν έμαθα πως ήμουν έγκυος δεν ήξερα τι να κάνω. Ευτυχώς, είχα τη στήριξη της οικογένειάς μου και έτσι κυνήγησα και τα όνειρά μου και απέκτησα και το μωράκι μου. Δεν χρειάστηκε να επιλέξω ένα από τα δύο.

Δεν ωραιοποιώ σε καμία περίπτωση την κατάστασή μου, διότι ήταν πραγματικά δύσκολη. Ωστόσο, θα ήθελα να τονίσω ότι υπάρχουν επιλογές. Εμείς οι μαμάδες δεχόμαστε τεράστια κριτική - πόσο μάλλον στα 18. Μακάρι το παράδειγμά μου να εμπνεύσει κι άλλες γυναίκες. Το πρωί φρόντιζα τον γιο μου και το βράδυ διάβαζα. Με κόπο και επιμονή έφτασα εδώ που έφτασα», δήλωσε η 23χρονη και αποκάλυψε ότι σκοπεύει να κάνει διδακτορικό στην ψυχολογία.

Πηγή: metro.co.uk

v