Το τέλειο «εργαλείο» για τα τέλεια μαλλιά!

Το τέλειο «εργαλείο» για τα τέλεια μαλλιά!

Θέλεις να έχεις εντυπωσιακά μαλλιά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, χωρίς να επισκεφτείς το κομμωτήριο; Η απάντηση είναι στην επιλογή του σωστού «εργαλείου»!

Σίγουρα έχεις παρατηρήσει ότι στο κομμωτήριο σου υπάρχουν πολλά εργαλεία αλλά πάντα ο κομμωτής σου έχει κάποια αγαπημένα με τα οποία κάνει τα περισσότερα. Δεν χρειάζεται να είσαι pro, με το σωστό εργαλείο η προσωπική περιποίηση γίνεται παιχνιδάκι! Είτε έχεις ίσια είτε σγουρά ή σπαστά μαλλιά, θα σου προτείνουμε τα κατάλληλα ηλεκτρικά εργαλεία για να δημιουργήσεις εντυπωσιακά χτενίσματα.

Σεσουάρ Rowenta CV9920 2.000,0 W

Δημιούργησε όποιο look έχεις βάλει στο μάτι με το σεσουάρ της Rowenta. Η τεχνολογία νανοκινητήρα χωρίς ψήκτρες μεγάλης ροής αέρα συνδυάζεται με ένα εξαιρετικά λεπτό στόμιο 5 mm για εστιασμένη ροή αέρα για ανεπανάληπτα looks. Παράλληλα, αρνητικά και θετικά ιόντα διοχετεύονται στην τρίχα μέσω της τεχνολογίας Air-To-Care με αποτέλεσμα έως και 93% πιο λαμπερά μαλλιά. Με 9 ρυθμίσεις θερμοκρασίας, εξαιρετικά ελαφρύ σκελετό (μόλις 385 γρ.!), ισχύ 2000 W και ένα πλήρες σετ εξαρτημάτων styling, μπορείς να είσαι πάντα στην τρίχα! 

Σεσουάρ Dyson ΗD07 Supersonic Ir/Fu 1.600,0 W

Η επανάσταση στο styling έρχεται με το Dyson Supersonic. Με καινοτόμο σχεδιασμό και μοναδικές ιδιότητες, αυτό το πιστολάκι θα γίνει το δεξί σου χέρι.  Υπέροχο design, ελαφρύς σκελετός και εξαρτήματα που προσαρμόζονται εύκολα με μαγνήτη θα κάνουν το styling παιχνιδάκι, αποτρέποντας τη φθορά της τρίχας και προστατεύοντας τη φυσική λάμψη των μαλλιών σου. 

Το στέγνωμα γίνεται στο μισό χρόνο σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη συσκευή, μειώνοντας έτσι την ενέργεια – τόσο τη δική σου όσο και του ρεύματος που καταναλώνεις. Το νέο εξάρτημα Flyaway, αξιοποιώντας το φαινόμενο COANDA έλκει τα μακριά μαλλιά και ταυτόχρονα σπρώχνει τα πιο κοντά και ατίθασα προς τα πίσω για ένα λείο και γυαλιστερό αποτέλεσμα. 

Ο ψυχρός αέρας 28°C που διαθέτει το σεσουάρ, σε βοηθά να διατηρήσεις τη φόρμα των μαλλιών σου μετά το styling, ώστε να παραμείνουν φρέσκα και λαμπερά, για όσο επιθυμείς. Το Dyson Supersonic εγγυάται αύξηση της απαλής υφής των μαλλιών κατά 75%, αύξηση της λάμψης κατά 132% και μείωση του φριζαρίσματος 61%. Το σκέφτεσαι ακόμα;

Babyliss Salon Straight Ισιωτική μαλλιών ST391E

Τα ίσια μαλλιά είναι το πιο ανεπιτήδευτο hairlook. Όμως χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην επιλογή των hairstyling εργαλείων που θα επιλέξεις. Ναι, θέλεις ίσια, λεία και χωρίς φριζάρισμα μαλλιά αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλεις κατεστραμμένα μαλλιά. Για αυτό σου προτείνουμε την ισιωτική μαλλιών της Babyliss με μέγιστη θερμοκρασία 235°C και κεραμικές πλάκες τουρμαλίνης που προστατεύουν τα μαλλιά σου από τη φθορά. Το περιστρεφόμενο καλώδιο 2,5m σου δίνει πλήρη ευελιξία, ενώ η συσκευή απενεργοποιείται και αυτόματα, για να μην ανησυχείς σε περίπτωση που ξεχάσεις να πατήσεις το off. Με αυτή την ισιωτική θα είσαι περιποιημένη σε κάθε καθημερινή σου εμφάνιση!

Rowenta Συσκευή για μπούκλες CF4310

Αν πάλι αναζητάς τις τέλειες, καλοσχηματισμένες μπούκλες ή τα χαλαρά κύματα στα μαλλιά σου, τότε το ψαλίδι της Rowenta CF4310 είναι ιδανικό για εσένα! Έχει διάμετρο 25mm για να πετυχαίνεις λεπτές, φυσικές μπούκλες, γρήγορη προθέρμανση μέσα σε μόλις μισό λεπτό και τεχνολογία κατά του στατικού ηλεκτρισμού που προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη λάμψη και λιγότερες ενοχλητικές «αιωρούμενες» τρίχες. Θα γίνει το αγαπημένο styling εργαλείο σου, αφού λειτουργεί με γνώμονα την φροντίδα και την προστασία της τρίχας. Με επίστρωση κεραμικού χαλαζία και τεχνολογία Fresh Flow θα κάνεις σγουρές και λαμπερές εμφανίσεις…ακόμα και κάθε ημέρα.

Για το τέλος σου κρατήσαμε το πολυεργαλείο, που ακούει στο όνομα Babyliss Multi Styler 4in1 Ηλεκτρική βούρτσα AS136E.

Μπορείς να δημιουργήσεις οποιοδήποτε χτένισμα με μία μόνο συσκευή και 4 εξαρτήματα: βούρτσα 50mm για να δώσεις όγκο και φόρμα στα μαλλιά σου, ένα κωνικό εξάρτημα με κεραμική επίστρωση για να δημιουργείς μοναδικές μπούκλες, βούρτσα με μαλακά τριχίδια από σιλικόνη για εξαιρετικό ίσιωμα και ένα εξάρτημα για γρήγορο και απλό στέγνωμα. Το πολυεργαλείο της BaByliss είναι εξοπλισμένο με κεραμική τεχνολογία για τη προστασία της τρίχας και ιονική τεχνολογία, η οποία φροντίζει τα μαλλιά απελευθερώνοντας πλήθος ενεργών ιόντων δίνοντας λεία, απαλή και λαμπερή όψη από τις ρίζες ως τις άκρες.

Μην καθυστερείς! Διάλεξε τη σωστή συσκευή για να απογειώσεις την προσωπική σου περιποίηση!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v