Εύκολα και γρήγορα χτενίσματα για το σχολείο που… εντυπωσιάζουν!

Εύκολα και γρήγορα χτενίσματα για το σχολείο που… εντυπωσιάζουν!

Το σχολείο ξεκίνησε και η καθημερινότητά μας έχει μπει πια σε μία στοιχειώδη τάξη. Αφού αρχίσαμε να προσαρμοζόμαστε στο νέο πρόγραμμα, οι αγορές των σχολικών ειδών ολοκληρώθηκαν και το διάβασμα μπήκε σε σειρά, ήρθε η ώρα να τακτοποιήσουμε και άλλα, πιο πρακτικά θέματα!

Ένα από αυτά είναι τα ατίθασα και μονίμως αχτένιστα μαλλιά των κοριτσιών μας. Για να μην πιάνετε κάθε μέρα τα μαλλιά της πριγκίπισσάς σας σε απλές αλογοουρές που συνήθως έχουν χαλάσει μέχρι το σχόλασμα, δείτε τα παρακάτω εύκολα αλλά εντυπωσιακά χτενίσματα για κεφαλάκια όμορφα και περιποιημένα. 

Χτενίσματα με πολύχρωμα λαστιχάκια

Τα πολύχρωμα λαστιχάκια «ζωντανεύουν» τα χτενίσματα των κοριτσιών μας και φωτίζουν τα όμορφα πρόσωπά τους. Οι ιδέες είναι άπειρες και οι πειραματισμοί που μπορείτε να κάνετε, ακόμα πιο πολλοί. 

Υπέροχες πλεξούδες

Τα λόγια είναι και περιττά για να περιγράψουν τα εντυπωσιακά χτενίσματα με πλεξούδες που, παρόλο που φαίνονται περίπλοκα, στην πραγματικότητα είναι απλά και εύκολα. Τα παρακάτω βίντεο θα σας πείσουν. 

Κότσοι και κοτσιδάκια

Για να είναι το παιδικό κεφαλάκι όμορφο, δεν χρειάζεται οι μαμάδες να έχουν αποφοιτήσει από κάποια σχολή κομμωτικής! Μπορείτε να πιάσετε τα μαλλιά του παιδιού σε όμορφες κοτσίδες, «κεφτεδάκια» ή εντυπωσιακές αλογοουρές όπως παρακάτω:

 Ιδέες για κοντά μαλλιά

Εάν το μικρό σας αγγελούδι έχει κοντά μαλλιά, δε σημαίνει πως πρέπει να έχει κάθε μέρα το ίδιο χτένισμα. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφα σχέδια και να στολίσετε το κεφαλάκι του με πολύχρωμα κοκαλάκια ή φιόγκους.

Φωτογραφίες από Pinterest 

v