Μήπως ο σύντροφός σας σας απατάει και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι;

Μήπως ο σύντροφός σας σας απατάει και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι;

«Βρε, μήπως με απατάει;». Αν πέρασε ξαφνικά από το μυαλό σας αυτή η σκέψη, χωρίς όμως να έχετε κάποια ξεκάθαρη απόδειξη που να το αποδεικνύει, μην σας πιάσει... τρέλα! Επειδή η γραμμή που χωρίζει την υποψία από την παράνοια είναι πολύ λεπτή, καλό είναι να αξιολογήσεις με ψυχραιμία την κατάσταση και να ψάξεις για σημάδια που όντως θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο.

Είναι υπερπροστατευτικός με το κινητό και τον υπολογιστή του

Αν για να κάνεις ένα τηλεφώνημα απ' το κινητό του, χρειάζεσαι το δακτυλικό του αποτύπωμα, τον μυστικό του κωδικό και φυσικά, την παρουσία του, τότε τα νέα δεν είναι πολύ καλά για τη σχέση σας. Το ίδιο ισχύει και για τον υπολογιστή, το τάμπλετ κτλ. Επίσης, οι άντρες που έχουν εξωσυζυγική σχέση συνήθως απομακρύνονται από τη σύζυγο για να μιλήσουν στο τηλέφωνο και προτιμούν την ανταλλαγή μηνυμάτων.

Δεν ασχολείται με την οικογένεια όπως παλιά

Αν ο σύζυγός σας σταμάτησε ξαφνικά να ασχολείται με εσάς, τα παιδιά, την κοινωνική σας ζωή ή το σπίτι σας, ίσως είναι δείγμα ότι το μυαλό του «ταξιδεύει» αλλού. Αν ψάχνει αφορμές να μην ακολουθήσει στις οικογενειακές εξόδους, προτιμα να ασχολείται με το κινητό του αντί να σας βοηθήσει με το σπίτι και αποφεύγει ακόμα και να παίξει με τα παιδιά γιατί δεν έχει όρεξη, τότε αρχίστε να αναρωτιέστε τι του συμβαίνει. 

Βρήκε ένα φίλο από τα παλιά... και βγαίνουν συνεχώς για να τα θυμηθούν

Ένα κλασικό ψέμα που λένε όσοι απατούν τις γυναίκες τους, έτσι ώστε να λείπουν περισσότερο από το σπίτι τους, είναι ότι ξαναβρέθηκαν τυχαία με κάποιο παλιό τους φίλο ή συμμαθητή. Εσύ φυσικά δεν τον έχεις δει ακόμα, καθώς βγαίνουν αντροπαρέα και κάποια στιγμή - ποτέ δηλαδή- σου λέει ότι θα συστηθείτε οικογενειακώς. Ανταλλάσσει μηνύματα συνέχεια μαζί του και όταν τύχει να πάρεις το κινητό του στα χέρια σου, όλα τα μηνύματα έχουν διαγραφεί διά μαγείας.

Αλλάζουν οι συνήθειές σας στο κρεβάτι

Τι εννοούμε; Από κει που κάνατε σεξ μία φορά την εβδομάδα, ξαφνικά είτε σας κυνηγάει ολημερίς κι ολονυχτίς είτε σας αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι. Οποιαδήποτε αλλαγή, όταν συμβαίνει εντελώς ξαφνικά και χωρίς να συντρέχουν άλλοι λόγοι που γνωρίζετε, σημαίνει πως ο σύντροφός σας έχει κάποιο ένοχο μυστικό. 

Ξαφνικά γίνεται αυτοκόλλητος με το κινητό του

Ο άπιστος σύντροφος συνήθως ανανεώνει τη σχέση πάθους που είχε με το κινητό όταν το πρωτοπήρε. Δηλαδή, κινητό στην τουαλέτα, κινητό δίπλα στο κρεβάτι, κινητό πάνω στο τραπέζι στο εστιατόριο που τρώτε. Ακόμα χειρότερα, απενεργοποιημένο ή «στο αθόρυβο» κινητό χωρίς προφανή λόγο.

Σας το λέει το ένστικτό σας

Πολλές φορές δεν υπάρχουν ξεκάθαρα σημάδια για την απιστία του συντρόφου μας αλλά το ένστικτό μας, βασισμένο σε μικρές -σχεδόν ανούσιες- λεπτομέρειες, μας προειδοποιεί ότι η σχέση μας κινδυνεύει. Αν νιώσετε πως κάτι δεν πάει καλά, και ειδικά αν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν ζηλεύουν με το παραμικρό και χωρίς λόγο, τότε μιλήστε του και ξεκαθαρίστε την κατάσταση. Σε κανέναν δεν αξίζει να μένει στην άγνοια (εκτός κι αν το προτιμά από την αλήθεια).

v