Η Β χοριακή δείχνει πως δεν είναι έγκυος - μήπως την έκαναν νωρίς;

Η Β χοριακή δείχνει πως δεν είναι έγκυος - μήπως την έκαναν νωρίς;

Ερώτηση:
Καλησπέρα! Εδώ και λίγο καιρό κάνω προσπάθειες να μείνω έγκυος. Μετά από καθυστέρηση μιας μέρας έκανα  Β χοριακή και βγήκε 1.76 με όριο 5.4 εγκυμοσύνη ). Υπάρχει περίπτωση να είναι πολύ νωρίς και γι' αυτό να είναι χαμηλές οι τιμές ή συμβαίνει κάτι άλλο;
Απάντηση:

Εφόσον η Β χοριακή είναι αρνητική και όλες αυτές που μου γράφετε είναι αυθεντικές δεν υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης. Αν θέλετε να είστε 100% σίγουρη, κάντε σε μία εβδομάδα μία τελευταία χοριακή στο αίμα. 

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v