Πήρα το χάπι της επόμενης μέρας και μετά είχα αιμορραγία. Τι σημαίνει αυτό;

Πήρα το χάπι της επόμενης μέρας και μετά είχα αιμορραγία. Τι σημαίνει αυτό;

Ερώτηση:
Πήρα το χάπι της επόμενης μέρας (το lornevo) γιατί είχα ελεύθερη επαφή 2 μέρες αφού καθάρισα απ’ την περίοδο. Μετά από 5 μέρες είχα έντονη αιμορραγία. Τι σημαίνει αυτό; Έδρασε το χάπι και δεν υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης;
Απάντηση:

Εφόσον πήρατε το χάπι και είδατε έντονη αιμορραγία αυτό σημαίνει ότι η πιθανότητα εμφύτευσης τυχόν εμβρύου είναι μηδενική, αυτή ακριβώς είναι η δουλειά που κάνουν τα χάπια της επόμενης μέρας.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v