Διασώστρια περιέθαλψε την κόρη της μετά από τροχαίο δυστύχημα χωρίς να την αναγνωρίσει

Διασώστρια περιέθαλψε την κόρη της μετά από τροχαίο δυστύχημα χωρίς να την αναγνωρίσει

Μια απίστευτη ιστορία από τον Καναδά, με πρωταγωνίστριες μια μητέρα και την έφηβη κόρη της, κάνει τις τελευταίες μέρες τον γύρο του κόσμου και προκαλεί ανατριχίλα!

Πιο συγκεκριμένα, στις 15 Νοεμβρίου συνέβη ένα τροχαίο δυστύχημα όταν ένα αυτοκίνητο με δύο έφηβες που επέστρεφαν από βόλτα έχασαν τον έλεγχο και το όχημά τους χτυπήθηκε από φορτηγό που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα. Η οδηγός κατάφερε να βγει από το όχημα, αλλά η συνεπιβάτης, η Μοντάνα, είχε παγιδευτεί.

Η μητέρα της που εργάζεται ως διασώστρια ήταν η πρώτη που έφτασε στο σημείο αλλά η κοπέλα ήταν τόσο βαριά χτυπημένη που δεν την αναγνώρισε! Επί σχεδόν μισή ώρα προσπαθούσε να απεγκλωβίσει το έφηβο κορίτσι από το όχημα και έμεινε μαζί της μέχρι να μεταφερθεί αεροπορικώς σε κοντινό νοσοκομείο.

Λίγο αργότερα, εξέφρασε τη θλίψη και την απογοήτευσή της στον σύζυγό της για το κορίτσι που χαροπάλευε αλλά και για το γεγονός ότι μια οικογένεια ήταν πιθανό να χάσει ξαφνικά την κόρη της με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Όταν τελείωσε η βάρδια της και επέστρεψε σπίτι της, την περίμεναν αστυνομικοί που της είπαν ότι το θύμα του δυστυχήματος ήταν η 17χρονη κόρη της, Μοντάνα. Μάλιστα, την ενημέρωσαν ότι τα τραύματα ήταν θανατηφόρα και η Μοντάνα βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη.

«Η βαριά τραυματισμένη ασθενής που είχα περιθάλψει πριν λίγη ώρα ήταν αίμα μου. Το μοναχοπαίδι μου. Η κόρη μου, η Μοντάνα», έγραψε στην οικογένεια και τους φίλους της.

«Αν και είμαι ευγνώμων για τα 17 χρόνια που πέρασα μαζί της, είμαι συντετριμμένη και αναρωτιέμαι: τι θα γινόσουν, κοριτσάκι μου; Ποια θα ήσουν; Είμαι συντετριμμένη. Λείπει ένα κομμάτι του εαυτού μου. Πρέπει να μαζέψω τα κομμάτια μου και να συνεχίσω», σημείωσε.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, πλαισιωμένη από συγγενείς και συναδέλφους, εκθείασε την κόρη της. «Ήταν μαχήτρια και πάλεψε μέχρι την ημέρα που πέθανε. Ήταν πανέμορφη, τόσο όμορφη.... Ήταν μαχήτρια. Και πάλεψε», είπε.

Κολυμβήτρια με φιλοδοξίες να φοιτήσει στη Νομική, η Μοντάνα είχε καταφέρει να δώσει «ένα τελευταίο δώρο» σε όσους το είχαν ανάγκη.

«Ήταν σε θέση να δωρίσει τα όργανά της και δύο από αυτά που δωρίστηκαν ήταν σωτήρια», ανέφερε η μητέρα. «Είμαστε τόσο ευτυχείς που το κοριτσάκι μας ζει μέσω άλλων και που στον απόηχο αυτής της τραγωδίας έσωσε άλλους ανθρώπους. Ξέρουμε ότι είναι αυτό που θα ήθελε και είμαστε τόσο περήφανοι γι' αυτήν και θα μας λείψει πάρα πολύ», κατέληξε.

Πηγή: ethnos.gr

v