Προωράκι θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα σπίτι του μετά από σκληρή μάχη για τη ζωή του

Προωράκι θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα σπίτι του μετά από σκληρή μάχη για τη ζωή του

Η μικρούλα Marley Hayes, η οποία γεννήθηκε στις 25 εβδομάδες, πάλεψε με νύχια και με δόντια για τη ζωή της παρά το γεγονός ότι οι γιατροί τής έδιναν ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης. Παρ’ όλ’ αυτά, η μικρούλα τα κατάφερε και τώρα ετοιμάζεται να αφήσει το νοσοκομείο για να κάνει Χριστούγεννα στο σπίτι της. 

Η Marley γεννήθηκε στις 2 Απριλίου 2022 και ζύγιζε μόλις 750 γραμμάρια! Αμέσως μεταφέρθηκε στην εντατική όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή, καθώς είχε νεφρική ανεπάρκεια και αιμορραγία στον εγκέφαλο. Επιπλέον, τα επίπεδα ασβεστίου στο αίμα της ήταν άκρως επικίνδυνα επομένως, δεν μπορούσε να πιει μητρικό γάλα.

Αυτό το μικροσκοπικό κοριτσάκι ωστόσο, αποδείχθηκε αληθινή μαθήτρια και κατάφερε να επιβιώσει. Πλέον είναι 7 μηνών και ζυγίζει γύρω στα 5 κιλά. Δυναμώνει καθημερινά και θα γιορτάσει τα πρώτα της Χριστούγεννα στο σπίτι της!

Οι γονείς της είναι ενθουσιασμένοι και ευγνώμονες για τη θαυματουργή ανάρρωσή της και ανυπομονούν να την πλημμυρίσουν με αγάπη και στοργή στη θαλπωρή του σπιτιού τους.

«Υπήρχαν στιγμές που φοβόμασταν ότι δεν θα τα κατάφερνε. Για μεγάλο διάστημα δεν μπορούσε καν να πιει το γάλα μου και δεν μεγάλωνε καθόλου, ήταν απαίσιο. Μετά από τόσες δυσκολίες όμως τα κατάφερε και δεν σταματά να χαμογελά. Είναι απίστευτο! Ανυπομονούμε να περάσουμε τα Χριστούγεννα οι τρεις μας», είπε συγκινημένη η μητέρα της.

Πηγή: thestar.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v