Μπορεί η καθυστέρηση να οφείλεται στα χάπια Duphaston;

Μπορεί η καθυστέρηση να οφείλεται στα χάπια Duphaston;

Ερώτηση:
Πήρα τα χάπια Duphaston  μια βδομάδα πριν μου έρθει περίοδος. Τώρα τα έχω σταματήσει αλλά δεν μου έχει έρθει ακόμα και έχω καθυστέρηση 5 μέρες χωρίς κάποια επαφή. Θα μου έρθει περίοδος ή υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης;
Απάντηση:

Προφανώς, από αυτά τα λίγα που μου γράφετε, η καθυστέρηση δεν οφείλεται στο Duphaston. Θέλετε έλεγχο υπερηχογραφικό και ορμονολογικό από τον γυναικολόγο.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v