Μετά από 69 χρόνια γάμου, «έφυγαν» την ίδια μέρα με 45 λεπτά διαφορά 

Μετά από 69 χρόνια γάμου, «έφυγαν» την ίδια μέρα με 45 λεπτά διαφορά

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που ήταν παντρεμένο για 69 χρόνια και είχαν φτιάξει μια μεγάλη, ευτυχισμένη οικογένεια, απέδειξαν τι σημαίνει «παντοτινή αγάπη», καθώς πέθαναν πιασμένοι χέρι χέρι με λίγα λεπτά διαφορά!

Ο γιος του ζευγαριού, ανέφερε ότι η μητέρα του, η Betty,  παρουσίαζε αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Δυο μέρες αργότερα, μεταφέρθηκε στο ίδιο νοσοκομείο και ο πατέρας του, Curtis, καθώς νόσησε από τη στεναχώρια του που ήταν μακριά της. 

Στο μεταξύ, η υγεία της Betty άρχισε να επιδεινώνεται. Όταν το έμαθε αυτό ο σύζυγός της, άρχισε να καταπέφτει από τη στεναχώρια του.

Παρόλο που στην αρχή τους είχαν σε χωριστά δωμάτια για να τους φροντίζουν καλύτερα, τελικά τους έβαλαν σε διπλανά κρεβάτια για να δίνει ο ένας κουράγιο στον άλλον κι αμέσως ο Curtis έσπευσε να κρατήσει το χέρι της αγαπημένης του γυναίκας. 

Πρώτη έφυγε η Betty και 45 λεπτά αργότερα ακολούθησε και ο Curtis. Το ζευγάρι «έφυγε» γαλήνιο και πιασμένοι χέρι χέρι. Δεν μπορούσαν να ζήσουν χώρια και το απέδειξαν με τον πιο τρυφερό τρόπο!

«Ήταν τόσο δεμένοι μεταξύ τους που είμαι σίγουρος ότι μπορούσαν να συνεννοηθούν ακόμα κι όταν δεν μπορούσαν να μιλήσουν ή να κοιταχτούν. Νομίζω πως οι γονείς μου επικοινωνούσαν με την ψυχή τους», είπε ο συντετριμμένος γιος τους λίγο μετά τον θάνατό τους. 

Πηγή: kompas.com

v