«Μόλις γέννησα, ο σύντροφός μου απομακρύνθηκε. Αντί για πιο ευτυχισμένη, νιώθω πιο μόνη από ποτέ»

«Μόλις γέννησα, ο σύντροφός μου απομακρύνθηκε. Αντί για πιο ευτυχισμένη, νιώθω πιο μόνη από ποτέ»

Το έχουμε ακούσει από πολλές μαμάδες: ο σύντροφός τους να απομακρύνεται μετά την γέννηση του παιδιού τους και να γίνεται αδιάφορος. Ειλικρινά, δεν ξέρουμε τι μπορεί να φταίει. Ίσως να νιώθουν ότι δεν είναι τόσο απαραίτητοι όσο η μαμά ή πιστεύουν ότι είναι πιο χρήσιμοι κάνοντας πρακτικές δουλειές στο σπίτι. Μπορεί ακόμη και να αντιστέκονται σε αυτή τη μεγάλη αλλαγή που «απειλεί» την ελευθερία τους.

 

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, το αποτέλεσμα είναι ένα: πληγώνουν την γυναίκα τους και την κάνουν να αισθάνεται ολομόναχη - κάτι που η @haleythesuperwoman έχει βιώσει και θέλησε να μοιραστεί μέσω ενός βίντεο με τους ακολούθους της στο TikTok, το οποίο έγινε αμέσως viral.

@haleythesuperwoman

♬ original sound - Haley

Σε αυτό το viral TikTok, το οποίο έχει προβληθεί έξι εκατομμύρια φορές, η μαμά σχολιάζει πώς η στάση του πρώην συντρόφου της την έκανε να νιώθει τόσο πολύ μόνη με το νεογέννητο παιδί τους.

Η πρώτη σκηνή την δείχνει με το μωρό στο νοσοκομείο και στο κείμενο ο σύντροφός της της λέει ότι θα πάει να δουλέψει στο μπάνιο. Η Hayley γνέφει ως απάντηση, αλλά όταν εκείνος φεύγει, λέει στο μωρό: «Είμαστε μόνο εσύ κι εγώ».

Στο σπίτι, καθώς πλένει ένα ποτηράκι, της λέει: «Θα είμαι στο γκαράζ».

Όταν διαβάζει στο μωρό τους, της λέει: «Θα είμαι έξω αν με χρειαστείς».

Καθώς διπλώνει τα ρούχα, της λέει: «Θα δουλέψω παραπάνω σήμερα».

Και τέλος, όταν η Hayley και το μωρό είναι έτοιμοι να βγουν έξω για μια οικογενειακή μέρα, της λέει: «Πηγαίνετε εσείς εγώ έχω πράγματα να κάνω»

Όπως η ίδια παραδέχτηκε αργότερα ήταν η πιο μοναχική στιγμή της ζωής της και απ' ότι φαίνεται δεν είναι η μόνη που ένιωθε έτσι, καθώς χιλιάδες μαμάδες σχολίασαν ότι μπορούν να ταυτιστούν με την εμπειρία της Hayley.

Πηγή: kidspot.com.au

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v