Ο Άκης Πετρετζίκης έχει... κλατάρει με το 2ο παιδί: «είναι δύσκολη πίστα!»

Ο Άκης Πετρετζίκης έχει... κλατάρει με το 2ο παιδί: «είναι δύσκολη πίστα!»

Ο γνωστός σεφ Άκης Πετρετζίκης μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για την οικογένειά του, τον ερχομό της κόρης του αλλά και πόσο δυσκολεύτηκαν εκείνος και η σύζυγός του με το δεύτερο παιδί, σε σχέση με το πρώτο.

«Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί, την έχουμε "ακούσει" λίγο. Όταν είχες σεταριστεί με το πρώτο παιδί, λες οκ», είπε αρχικά.

Όσο για τον γιο του, δήλωσε: «Ο Αχιλλέας τώρα είναι ενάμιση έτους. Μιλάει, καταστρέφει, αλλά είναι το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Κι εκεί σκάει το δεύτερο παιδί».

«Κι εκεί που έλεγες ότι έχεις χρόνο από τις 7 το βράδυ έως τις 7 το πρωί... Η μικρή θηλάζει, τρώει, κοιμάται και κλαίει. Είναι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου», συμπλήρωσε. Τέλος, εξήγησε πώς έχει προσαρμόσει το πρόγραμμά του εκείνος και η αγαπημένη του για να αντέξουν τους δύσκολους ρυθμούς της καθημερινότητας.

«Δυσκολευτήκαμε με τον Αχιλλέα για 10 μέρες. Κάπου πρέπει να είσαι λίγο αυστηρός. Στις 7 το απόγευμα, αφήνουμε τον Αχιλλέα στην κούνια και του λέμε "γεια σου". Μερικές φορές κοιμάμαι στις 9 με 10 το βράδυ, το 11 και 12 για μένα δεν υπάρχει. Εμείς είμαστε που πρέπει να πάμε στο πρόγραμμα των μωρών», σημείωσε ο σεφ.

Πηγή: protothema.gr

v