Τι ανάβει και τι ξενερώνει το κάθε ζώδιο στο σεξ!

Τι ανάβει και τι ξενερώνει το κάθε ζώδιο στο σεξ!

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι οι σεξουαλικές σας προτιμήσεις σχετίζονται με το ζώδιό σας; Μάλλον όχι (και γιατί άλλωστε!), αλλά τα άστρα έχουν λόγο μέχρι και σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας. Γι' αυτό, λοιπόν, αν θέλετε να μάθετε τι ανάβει και τι ξενερώνει το κάθε ζώδιο στο σεξ, αυτό το άρθρο θα σας... ανοίξει τα μάτια!

Κριός

(21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Ο παθιασμένος Κριός μπορεί στην καθημερινότητά του να είναι ελεγχομανής, στο σεξ, όμως, θέλει να παραχωρεί τον απόλυτο έλεγχο στο ταίρι του. Του αρέσει να μιλάει... βρώμικα και ξενερώνει όταν ο σύντροφός του δεν ανταποκρίνεται σε αυτή του τη «διάθεση».

Ταύρος

(20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Σε αντίθεση με τον Κριό, ο Ταύρος θέλει να έχει το πάνω χέρι στο κρεβάτι του. Θέλει να είναι το «αφεντικό» του συντρόφου του και να του δίνει... εντολές στο τι να κάνει και πώς να το κάνει. Αν κάτι τον ξενερώνει, είναι η συστολή που μπορεί να δείξει το ταίρι του!

Δίδυμος

(21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Η παιχνιδιάρα φύση του Διδύμου λέει ένα μεγάλο «ΝΑΙ» στα προκαταρκτικά! Είναι το αλατοπίπερο στο σεξ και το συγκεκριμένο ζώδιο δεν μπορεί να... λειτουργήσει χωρίς αυτό. Γενικώς, ο Δίδυμος είναι πολύ καλόβολος στο σεξ και δεν ξενερώνει εύκολα. Εκτός κι αν πέσει σε σύντροφο που δεν είναι ιδιαίτερα «ενεργός» και ενθουσιώδης στο κρεβάτι.

Καρκίνος

(21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Ο Καρκίνος ήταν, είναι και θα είναι πάντα ερωτευμένος με το υγρό στοιχείο. Γι' αυτό και λατρεύει το σεξ στο ντους, στη θάλασσα και όπου αλλού μπορεί να...βραχεί! Αυτό που τον ξενερώνει απίστευτα πολύ είναι να μην υπάρχει οπτική επαφή με το ταίρι του.

Λέων

(23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Το πρωί δασκάλα και το βράδυ... νοσοκόμα! Καλά καταλάβατε ο Λέων λατρεύει τα παιχνίδια ρόλων και είναι πολύ ανοιχτός σε προτάσεις. Δεν του αρέσουν τα συμβατικά πράγματα, καθώς βαριέται πολύ εύκολα. Ίσως γι' αυτό να ξενερώνει με συντρόφους που δεν θέλουν να δοκιμάσουν νέα «κόλπα» στο σεξ.

Παρθένος

(23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ο Παρθένος είναι αυτό που λέμε το «σιγανό ποταμάκι» του ζωδιακού κύκλου όσον αφορά το σεξ. Μπορεί να φαίνεται στενόμυαλος και βαρετούλης, αλλά είναι ακριβώς το αντίθετο! Ενθουσιώδης και με αυξημένη λίμπιντο θέλει να κάνει σεξ συνέχεια και παντού. Ναι, ΠΑΝΤΟΥ. Ξενερώνει μόνο όταν το ταίρι του δεν έχει την ίδια προθυμία και διάθεση για σεξ.

Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Οι Ζυγοί είναι πολύ τρυφερούληδες και τους αρέσουν τα παθιασμένα φιλιά και οι αγκαλιές. Αυτό που απολαμβάνουν ιδιαίτερα ωστόσο, είναι οι... δαγκωματιές και οι νυχιές! Θέλουν να ξέρουν ότι ο σύντροφός τους θέλει να τους διεκδικήσει και να τους κατακτήσει. Δεν φτάνουν όμως στο άλλο άκρο, καθώς απεχθάνονται τις ξυλιές!

Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Ναι, οι φήμες είναι αληθινές! Ο βασιλιάς του σεξ είναι ο Σκορπιός. Το υποψιαζόμασταν όλοι. Αυτό που δεν ξέραμε ωστόσο, είναι ότι το συγκεκριμένο ζώδιο είναι πιο τρυφερό απ' ότι θα περίμενε κανείς και του αρέσει το «αργό» και έντονο σεξ. Αν κάτι μπορεί να το ξενερώσει είναι η σιωπή του συντρόφου του κατά τη διάρκεια του σεξ. Θα το πάρει πολύ προσωπικά...

Τοξότης

(22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ο ανοιχτόμυαλος Τοξότης θέλει να δοκιμάζει διάφορα πράγματα στο σεξ. Στάσεις, μέρη αλλά και... παιχνίδια- στα οποία, κακά τα ψέματα, τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη. Παρά την ελεύθερη φύση του αυτό που μπορεί να τον τρελάνει -με την κακή έννοια- είναι ο σύντροφός του να «κρατάει» τα ρούχα του ή τις κάλτσες του στο σεξ.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Για να κατακτήσεις έναν Αιγόκερω πρέπει πρώτα να παίξεις με το μυαλό του και έπειτα με το σώμα του. Είναι εγκεφαλικά όντα και θέλουν πολύ φλερτ μέχρι να υποκύψουν. Ξενερώνουν μόνο όταν στο «μενού» δεν υπάρχουν τα προκαταρκτικά.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Ο Υδροχόος είναι ηδονοβλεψίας. Ναι, καλά διαβάσατε. Του αρέσει να βλέπει και μετά, να συμμετέχει. Αν κάτι δεν μπορεί με τίποτα είναι οι αγκαλιές και τα τρυφερά λόγια. Τον ενδιαφέρει η καλοπέραση, αλλά χωρίς πολλά-πολλά...

Ιχθύς

(19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ήρεμος, γλυκός και «αγκαλίτσας»! Στον Ιχθύ αρέσουν τα τρυφερά φιλιά και αγκαλιές. Λατρεύει να έχει οπτική επαφή με το ταίρι του και να ανταλλάζει κουβέντες πρόστυχες. Αν κάτι τον ξενερώνει, είναι το πιο κίνκι σεξ.

v