Είμαι 9 εβδομάδων και άρρωστη. Είδα αίμα, έχασα το μωρό μου;

Είμαι 9 εβδομάδων και άρρωστη. Είδα αίμα, έχασα το μωρό μου;

Ερώτηση:
Είμαι 9 εβδομάδων και 2 ημερών. Δυστυχώς κόλλησα covid. Από συμπτώματα έχω μόνο πυρετό (μέχρι 38) και βήχα. Σήμερα στην τουαλέτα είδα αρχικά καφέ και αργά το βράδυ ροζ. Είμαι από εξωσωματική. Μπορεί να έχασα το μπεμπάκι μου;
Απάντηση:

Η πιθανότητα να χάσατε το μωρό είναι πολύ μικρή, μην απογοητεύεστε συνεχίσετε την θεραπεία που παίρνετε και απευθυνθείτε στον γυναικολόγο σας για ένα υπερηχογράφημα που θα σας ησυχάσει. Εύχομαι το καλύτερο!

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v