«Θηλάζω ακόμα τον 5χρονο γιο μου - θα σταματήσω μόνο όταν μου το ζητήσει»

«Θηλάζω ακόμα τον 5χρονο γιο μου - θα σταματήσω μόνο όταν μου το ζητήσει»

Οι ειδικοί συστήνουν να ξεκινά ο θηλασμός αμέσως μετά τη γέννα, αλλά κανείς δεν μας λέει πότε πρέπει να σταματά! Μια μαμά από την Αυστραλία, μαία στο επάγγελμα, υποστηρίζει πως θα θηλάζει τα παιδιά της μέχρι να θελήσουν τα ίδια να σταματήσουν, ανεξάρτητα από την ηλικία τους.

Μάλιστα, θηλάζει ακόμα τον μεγάλο της γιο που πλέον είναι 5 ετών, παρά τις έντονες επικρίσεις που δέχεται στο διαδίκτυο. Κάποιοι έφτασαν να την αποκαλούν «αηδιαστική» και «ψυχοπαθή», αλλά εκείνη επιμένει πως ο θηλασμός είναι φυσιολογικός ακόμα και σε αυτή την ηλικία. 

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα θήλαζα για 5 χρόνια αλλά, όπως κάθε άλλη μαμά, κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για το παιδί μου», είπε χαρακτηριστικά. Στο μεταξύ, η Lauren γέννησε και την κόρη της που σήμερα είναι 2 ετών και θηλάζει παράλληλα και τα δύο της παιδιά. 

«Είναι απολύτως φυσιολογικό να θηλάζω τα παιδιά μου και αναστατώνομαι όταν σκέφτομαι πως κάποτε θα σταματήσουν», ανέφερε και συμπλήρωσε:  «Δεν ξέρω αν ο γιος μου θα συνεχίσει τον θηλασμό και του χρόνου που θα είναι 6, αλλά ιδανικά θα ήθελα να τα θηλάζω μέχρι να γίνουν 7 ετών». Όσο για τους επικριτές της, τόνισε πως την κατηγορούν λόγω έλλειψης εκπαίδευσης, αν και κανείς δεν τόλμησε να της πει κάτι αρνητικό τετ α τετ. 

Η Lauren πιστεύει ότι το μητρικό γάλα είναι μια παρηγοριά για τα παιδιά της και βοηθά στην ισχυροποίηση του ανοσοποιητικού τους συστήματος. Μάλιστα, τόνισε πως θα σταματήσει να τα θηλάζει μόνο όταν της το ζητήσουν τα ίδια.

Πηγή: thesun.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v