Γιατί έχω καθυστέρηση;

Γιατί έχω καθυστέρηση;

Ερώτηση:
Έχω καθυστέρηση τρεις μέρες ενώ έχω όλα τα συμπτώματα για περίοδο - τον προηγούμενο μήνα αδιαθέτησα κανονικά.
Απάντηση:

Η καθυστέρηση οφείλεται σε πολλούς παράγοντες ορμονικούς, υπερηχογραφικούς ανάλογα την περίπτωση. Οπότε δεν μπορούμε μέσω του διαδικτύου να βγάλουμε τόσο απλά διάγνωση για μια καθυστέρηση, θέλετε εξέταση από γυναικολόγο.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v