Άντι ΜακΝτάουελ: «αυτό που ένιωσα με τη νεογέννητη εγγονή μου ήταν πρωτόγνωρο»

Άντι ΜακΝτάουελ: «αυτό που ένιωσα με τη νεογέννητη εγγονή μου ήταν πρωτόγνωρο»

Το συναίσθημα του να γίνεσαι γιαγιά είναι, απ' ότι φαίνεται, μοναδικό ανεξάρτητα από την ηλικία, το επάγγελμα ή την αναγνωρισιμότητα αυτού που το βιώνει. Το ίδιο ακριβώς ένιωσε και η γνωστή ηθοποιός Άντι ΜακΝτάουελ όταν αντίκρισε για πρώτη φορά τη νεογέννητη εγγονούλα της.

Συγκεκριμένα, η σπουδαία  Άντι ΜακΝτάουελ πέρασε τις μέρες των Χριστουγέννων με την νεογέννητη εγγονούλα της και, όπως δήλωσε, ένιωσε πρωτόγνωρα συναισθήματα. «Ποτέ πριν δεν είχα νιώσει πως κάποιος με κοιτάει στα μάτια και βλέπει μέσα μου... Όταν την κράτησα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου, ήταν σαν να συνδέθηκαν οι ψυχές μας», είπε χαμογελώντας σε πρόσφατη συνέντευξή της. 

Η 64χρονη ηθοποιός είναι μητέρα τριών παιδιών 38, 32 και 28 ετών, τα οποία ήταν, είναι και θα είναι η προτεραιότητά της. 

«Τα παιδιά μου είναι το καλύτερο κομμάτι της ζωής μου. Μαθαίνω συνεχώς από αυτά, είναι οι καλύτεροι δάσκαλοί μου. Αγαπώ τη δουλειά μου αλλά τα παιδιά μου είναι η ζωή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Ανυπομονώ να δω την εγγονή μου να μεγαλώνει... Είμαι τόσο περήφανη και για τα τρία παιδιά μου και είμαι σίγουρη πως εξίσου καταπληκτική θα είναι και τοπ νέο μέλος της οικογένειάς μας». 

Πηγή: people.com

v