Έκανε 2 χρόνια οικονομία για να βοηθήσει τη μικρή του αδερφή να σπουδάσει!

Έκανε 2 χρόνια οικονομία για να βοηθήσει τη μικρή του αδερφή να σπουδάσει!

Ο Anthony Leal που σπουδάζει με αθλητική υποτροφία σε ένα μεγάλο πανεπιστήμιο της Αμερικής. Όταν, όμως, έμαθε πως μπορεί να πληρώνεται από την ομάδα του, αποφάσισε να κάνει κάτι σπουδαίο και να διεκδικήσει επάξια το βραβείο του καλύτερου μεγάλου αδερφού!

Αντί να ξοδέψει τον μισθό για τον εαυτό του, αποφάσισε να βοηθήσει την μικρή του αδερφή να ολοκληρώσει τις σπουδές της και να ξεκινήσει τη ζωή της χωρίς χρέη και δάνεια. Συγκεκριμένα, έκανε οικονομία για περισσότερα από 2 χρόνια και συγκέντρωσε ένα μεγάλο ποσό, το οποίο δώρισε στην αδερφούλα του. 

Μάλιστα, της κράτησε την έκπληξή του για τη μέρα των Χριστουγέννων κάνοντάς της το καλύτερο δώρο! «Η αδερφή μου είχε πάρει αθλητική υποτροφία σε μεγάλο ιδιωτικό Πανεπιστήμιο όπως κι εγώ, αλλά ένας τραυματισμός την υποχρέωσε να τερματίσει την καριέρα της στο μπάσκετ. Πέρασε δύσκολα αλλά τελικά αποφάσισε να σπουδάσει ιατρική, αλλά το κόστος σπουδών έφτανε τα 20.000 ευρώ ετησίως. Έτσι πήρε δάνειο το οποίο είναι τεράστιο και κουβαλούσε το άγχος της αποπληρωμής του», ανέφερε ο Anthony. 

Η Lauren, μόλις έλαβε το χριστουγεννιάτικο δώρο του αδερφού της, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Έτρεξε στην αγκαλιά του ανακουφισμένη από το τεράστιο οικονομικό βάρος που ξεφορτώθηκε και, κυρίως, νιώθοντας ευγνωμοσύνη για τον τέλειο αδερφό που έχει. 

v