«Η αδερφή μου είναι η καλύτερη θεία που θα μπορούσαν να έχουν τα παιδιά μου»

«Η αδερφή μου είναι η καλύτερη θεία που θα μπορούσαν να έχουν τα παιδιά μου»

Η αδερφή σου είναι ο μόνος άνθρωπος που θα αγαπήσει τα παιδιά σου σαν να ήταν δικά της. Την εμπιστεύεσαι και χαίρεσαι όταν βλέπεις πόσο πολύ νοιάζεται και είναι δίπλα στα μικρά σου. Σε αυτές τις υπέροχες θείες, λοιπόν, αφιερώνουμε το άρθρο αυτής της μητέρας.

«"Έχεις το πρόγραμμα των παιδιών για το μπάσκετ;" με ρώτησες τις προάλλες. Σου έστειλα πίσω ένα screenshot του ημερολογίου και μέσα σε μια ώρα μου απάντησες λέγοντάς μου σε ποιο παιχνίδι θα έρθεις. Ήταν μια απλή ανταλλαγή μνημάτων, αλλά εκείνη τη στιγμή ένιωσα απέραντη ευγνωμοσύνη για το πόσο αγαπάς τα παιδιά μου.

Είναι κάτι που σκέφτομαι συχνά, αλλά δεν το λέω αρκετά: σε ευχαριστώ που είσαι τόσο υπέροχη. Είσαι πραγματικά η καλύτερη θεία που θα μπορούσαν να έχουν τα παιδιά μου.

Ξέρω ότι δεν γίνεται χωρίς κόπο. Μένεις μακριά και έχεις μια πολυάσχολη ζωή. Παρόλα αυτά είσαι ουσιαστικά δίπλα στα ανίψια σου.

Στα γενέθλιά τους έρχεσαι πάντα πρώτη και συγκινείσαι όταν τα βλέπεις να σβήνουν τα κεράκια της τούρτας.

Πάντα αλλάζεις τα σχέδιά σου για να έρθεις στους αγώνες και τις παραστάσεις τους. Μακάρι να ήξερες πόσο σημαντικό είναι για εκείνα να σε βλέπουν να τα ενθαρρύνεις και να τα υποστηρίζεις.

Τους φέρνεις πάντα τα καλύτερα δώρα! Είναι πολύ προσωπικά και ταιριάζουν στον χαρακτήρα τους.

Περνάς ποιοτικό χρόνο μαζί τους και κάνετε πολλές βόλτες.

Εκτός από καλή θεία, όμως, είσαι και η καλύτερη αδερφή. Είσαι δίπλα μου, με στηρίζεις και με νοιάζεσαι πολύ. Με ακούς χωρίς να κρίνεις και ποτέ δεν ακυρώνεις τα συναισθήματά μου.

Προσφέρεσαι συχνά να κρατήσεις τα παιδιά για να κάνω κάτι για μένα και να ξεκουραστώ. Να ήξερες πόσο σε ευχαριστώ!

Είσαι σπουδαία αδερφή και υπέροχη θεία. Αγαπάς τα παιδιά μου σαν να ήταν δικά σου.

Τα νοιάζεσαι, τα φροντίζεις και τα αποδέχεσαι γι’ αυτό που είναι. Είναι προτεραιότητά σου και τους το δείχνεις σε κάθε ευκαιρία.

Είσαι ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους και ξέρω ότι ο ρόλος σου θα μεγαλώνει όσο μεγαλώνουν και αυτά.

Αυτή τη στιγμή σε βλέπουν ως παιχνιδιάρα θεία, στο μέλλον όμως σε εσένα θα τρέχουν για συμβουλές. Θα σου εμπιστεύονται τα μυστικά τους και θα ζητούν την καθοδήγησή τους.

Είσαι ένα πραγματικό δώρο αδερφούλα, και θα είμαι αιώνια ευγνώμων για το φως που φέρνεις στη ζωή όλων μας.»

 Πηγή: herviewfromhome.com

v