«Στην επέτειό μας πάμε πάντα στο ίδιο εστιατόριο και κάνουμε αναπαράσταση του 1ου μας ραντεβού»

«Στην επέτειό μας πάμε πάντα στο ίδιο εστιατόριο και κάνουμε αναπαράσταση του 1ου μας ραντεβού»

Η επέτειος γνωριμίας είναι πολύ σημαντική για κάθε ζευγάρι, αφού σηματοδοτεί τη νέα σελίδα της ζωής τους που μπορεί να είναι και παντοτινή! Ειδικά για ένα ζευγάρι από το Τέξας, φαίνεται πως το πρώτο τους ραντεβού είναι τόσο σημαντικό για τη σχέση τους που το γιορτάζουν κάθε χρόνο, για 14 συναπτά έτη, και μάλιστα με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο.

«Κάθε χρόνο τα τελευταία 14 χρόνια, η γυναίκα μου και εγώ κάνουμε αναπαράσταση του πρώτου ραντεβού μας. Αρχικά γνωριστήκαμε στο MySpace - η γυναίκα μου είχε μόλις μετακομίσει στη γειτονιά μου και έψαχνε για νέους φίλους στην περιοχή. Όταν βρήκε το προφίλ μου, με πρόσθεσε και δέχτηκα.

Αφού κοίταξα τη σελίδα της, παρατήρησα ότι ήταν πρώην αθλήτρια, όπως και εγώ, και αποφάσισα να της στείλω ένα μήνυμα. Ανταλλάξαμε μηνύματα για λίγο καιρό ώσπου τελικά της ζήτησα να βγούμε για μεσημεριανό γεύμα.

Αποφασίσαμε να βρεθούμε σε ένα εστιατόριο Chili's κοντά στο σημείο που έμενε εκείνη την εποχή. Καταλήξαμε να τρώμε και να μιλάμε για τέσσερις ώρες και τα υπόλοιπα, όπως λένε, είναι ιστορία.

Τώρα κάθε χρόνο, στην επέτειο του πρώτου μας ραντεβού, την αφήνω στο μπροστινό μέρος του ίδιου εστιατορίου και μπαίνει μέσα για να πιάσει ένα τραπέζι - ακριβώς όπως έκανε όταν συναντηθήκαμε.

Προσπαθούμε να καθίσουμε σε αυτό το ίδιο τραπέζι και μάλιστα φοράμε τα ίδια ακριβώς ρούχα που φορούσαμε στο πρώτο μας ραντεβού. Η μόνη διαφορά με τα χρόνια είναι η αυξανόμενη οικογένειά μας. Τώρα έχουμε τέσσερα παιδιά και αυτό που κάποτε ήταν απλά ένα τραπέζι για δύο είναι τώρα ένα τραπέζι για έξι».

v