5χρονος κάλεσε όλους τους συμμαθητές του στο πάρτι του αλλά δεν εμφανίστηκε κανείς!

5χρονος κάλεσε όλους τους συμμαθητές του στο πάρτι του αλλά δεν εμφανίστηκε κανείς!

Ένας μπαμπάς προκάλεσε κλάματα συγκίνησης στους χρήστες του TikTok με ένα βίντεο που δείχνει το πάρτι του γιου του στο οποίο δεν εμφανίστηκε κανείς!

Το αγοράκι αποφάσισε να κάνει ένα πάρτι για τα 5α του γενέθλια με θέμα τον Spiderman. Οι γονείς του ετοίμασαν μια μεγάλη αίθουσα, νοίκιασαν τραμπολίνο, στόλισαν μόνοι τους τα μεγάλα τραπέζια και έφτιαξαν μια θεματική πινιάτα για το τέλος της γιορτής.

Ωστόσο, το πάρτι δεν εξελίχθηκε όπως περίμενεναν αφού δεν εμφανίστηκε ούτε ένας προσκεκλημένος. 

«Κάλεσε όλους τους μικρούς του φίλους στο πάρτι του και δεν ήρθε κανείς», έγραψε στη λεζάντα ο μπαμπάς, συμπληρώνοντας πως τελικά ο μικρός έσπασε μόνος του την πινιάτα spiderman που του είχαν φτιάξει. 

Το βίντεο συγκέντρωσε χιλιάδες αντιδράσεις και εκατοντάδες σχόλια συμπαράστασης, ενώ αρκετοί γονείς μοιράστηκαν αντίστοιχες εμπειρίες που βίωσαν με τα παιδιά τους. Ο συντετριμμένος μπαμπάς του 5χρονου, πάντως, είπε πως στεναχωρήθηκε τόσο πολύ για αυτό που συνέβη στο πάρτι του γιου του που είναι έτοιμος να τον πάει στην Ντίσνεϋλαντ για να τον παρηγορήσει! 

@justmemoo Thats it 1 like and I’m taking him to disneyland 😢 #fypシ #spiderman #birthdayboy #nonewfriends #StJudeDadPhotos #foryou ♬ Only Love Can Hurt Like This (Slowed Down Version) - Paloma Faith

v