Έφτιαξε πλεκτό ομοίωμα του έφηβου γιου της για να μπορεί να... τον αγκαλιάζει όποτε θέλει!

Έφτιαξε πλεκτό ομοίωμα του έφηβου γιου της για να μπορεί να... τον αγκαλιάζει όποτε θέλει!

Μια μητέρα από την Ολλανδία χρησιμοποίησε λίγο νήμα, τις βελόνες της και την φαντασία της και έφτιαξε ένα πλεκτό ομοίωμα του γιου της, ο οποίος όντας στην εφηβεία αρνείται τις αγκαλιές και τα χάδια της προς μεγάλη της απογοήτευση.

Όταν ο έφηβος γιος της αρνήθηκε να την αγκαλιάσει, η Marieke Voorsluijs αποφάσισε να φτιάξει μια πλεκτή εκδοχή του, έτσι ώστε να τον αγκαλιάζει όποτε θέλει εκείνη χωρίς να ακούει την γκρίνια και την άρνησή του.

Η πλεκτή κούκλα χρειάστηκε 2 μήνες για να ολοκληρωθεί και μάλιστα, η Marieke επιστράτευσε και τους δυο γιους της για να τη βοηθήσουν. Το ομοίωμα μπορεί επίσης να φορεθεί ως στολή σε περίπτωση που θελήσει κάποιο από τα παιδιά της να φορέσει!

Η Marieke εξομολογήθηκε ότι ένιωσε πολύ μόνη, όταν ο μεγαλύτερος γιος της άρχισε να  να περνάει περισσότερο χρόνο με τους φίλους του και στο τηλέφωνό του, παρά με την ίδια. Το τελικό χτύπημα, όμως, ήρθε όταν της είπε ότι δεν θέλει την αγκαλιά της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Marieke Voorsluijs (@mariekevoorsluijs)

«Νομίζω ότι είναι μια καταπληκτική ιδέα για τις μητέρες που τους λείπει η αγκαλιά των έφηβων παιδιών τους!», είπε σε συνέντευξή της.

Πηγή: yourtango.com

v