Πρόταση γάμου για… κλάματα: της έδωσε δαχτυλίδι γλειφιτζούρι και τον χαστούκισε!

Πρόταση γάμου για… κλάματα: της έδωσε δαχτυλίδι γλειφιτζούρι και τον χαστούκισε!

Η πρόταση γάμου είναι μία από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές σε ένα ζευγάρι, αλλά όχι πάντα! Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ένας άντρας έκανε πρόταση γάμου στην καλή του κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπέιζμπολ, η οποία εξελίχθηκε σε φιάσκο!

Η πρόταση γάμου είχε ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς για τον άνδρα καθώς οι υπεύθυνοι του σταδιού εντόπισαν το ζευγάρι και, νομίζοντας ότι όλα θα εξελιχθούν ομαλά, αποφάσισαν να την μεταδώσουν στην γιγαντοοθόνη.

Τα πράγματα, όμως, εξελίχθηκαν τελείως διαφορετικά. Αρχικά ο άνδρας σταμάτησε την κοπέλα του την ώρα που κατέβαινε τα σκαλιά, τη φίλησε, της είπε «σε αγαπώ» και γονάτισε για να προχωρήσει στην πρόταση γάμου.

Η επόμενη κίνηση, όμως, του υποψήφιου γαμπρού αποδείχθηκε καταστροφική καθώς στο μαύρο κουτί που έβγαλε από την τσέπη του βρισκόταν μέσα ένα δαχτυλίδι με γλειφιτζούρι.

Στη θέα του συγκεκριμένου δαχτυλιδιού η νεαρή κοπέλα χαστούκισε τον σύντροφό της και τον «έλουσε» και με το ποτό που κρατούσε στα χέρια της.

@canadianpartylife Shes said yes😍 #proposal #jays #toronto #foryourpage #fyp #baseball ♬ original sound - Canadianpartylife

Το βίντεο, πάντως, προκάλεσε μεγάλη συζήτηση στα social media με ορισμένους χρήστες να υποστηρίζουν ότι ο άνδρας που δέχθηκε το χαστούκι στην πραγματικότητα ήθελε να δώσει πραγματικό δαχτυλίδι στην σύντροφό του υποστηρίζοντας ότι στην αριστερή του τσέπη είχε ένα μικρότερου μεγέθους κουτάκι.

Πηγή: protothema.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v