Νίκος Ξανθόπουλος: το «παιδί του λαού» βγήκε από την εντατική μετά από έναν μήνα νοσηλείας

Νίκος Ξανθόπουλος: το «παιδί του λαού» βγήκε από την εντατική μετά από έναν μήνα νοσηλείας

Νικητής από τη μεγάλη μάχη που έδινε από τα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου βγαίνει ο Νίκος Ξανθόπουλος. Ύστερα από σχεδόν έναν μήνα, ο γνωστός ηθοποιός βγήκε από την Εντατική όπου νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο αγαπημένος ηθοποιός που νοσηλεύτηκε λόγω σοβαρών καρδιολογικών προβλημάτων, έδειξε σημάδια βελτίωσης και μεταφέρθηκε σήμερα σε απλή κλίνη όπου και θα συνεχιστεί η θεραπεία του.

Ο 88χρονος ηθοποιός, ο οποίος έχει αντιμετωπίσει και κατά το παρελθόν προβλήματα με τα καρδιά του, είχε μεταφερθεί εσπευσμένα, στα μέσα περίπου του περασμένου Δεκεμβρίου, σε ιδιωτική κλινική των δυτικών προαστίων.

Οι γιατροί έκριναν επιβεβλημένη την εισαγωγή του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και παρέμεινε, στενά παρακολουθούμενος, καθ΄ όλη τη διάρκεια των γιορτών, έχοντας διαρκώς στο πλευρό του τα μέλη της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με πηγές από το στενό περιβάλλον του, δεν υπάρχει ακόμη κάποια σαφή πρόβλεψη σχετικά με το πότε θα μπορέσει να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του.

Οι δικοί του άνθρωποι, πάντως, αλλά και όλοι όσοι τον αγάπησαν μέσα από τις ταινίες του, εύχονται αυτό να συμβεί πολύ σύντομα.

Πηγή: fumara.gr

v