3χρονη μαλώνει τον μπαμπά της επειδή… δεν κατεβάζει το καπάκι της τουαλέτας!

3χρονη μαλώνει τον μπαμπά της επειδή… δεν κατεβάζει το καπάκι της τουαλέτας!

Μία από τις πιο ενοχλητικές συνήθειες των ανδρών, είναι να μην κατεβάζουν το καπάκι της τουαλέτας για να διευκολύνουν τις γυναίκες του σπιτιού. Συχνά, μάλιστα, αποτελεί αιτία συνεχών συγκρούσεων και καβγάδων μέσα στην οικογένεια.

Παρόλο που οι περισσότερες γυναίκες συνηθίζουν αυτή τη συμπεριφορά και απλά κατεβάζουν το καπάκι μόνες τους χωρίς να διαμαρτύρονται, μια 3χρονη δεσποινίς από το Τέξας των ΗΠΑ έχει διαφορετική αντίληψη…

Η μικρή Bradlee Rae Hayes σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο φαίνεται να επιπλήττει τον μπαμπά της όταν, για πολλοστή φορά, ξέχασε να κατεβάσει το καπάκι της τουαλέτας. «Πόσες φορές πρέπει να σου πω ότι όταν σηκώνεις το κάθισμα της τουαλέτας πρέπει μετά να το κατεβάζεις; Γιατί συνεχίζεις να το κάνεις αυτό;», του λέει χαρακτηριστικά.  

Η μικρή είναι αποφασισμένη να μην δεχτεί την κακή συμπεριφορά του μπαμπά της και του αντικρούει όλα του τα επιχειρήματα. Στο τέλος, μάλιστα, του λέει με σοβαρή φωνή: 

«Μπαμπά, άκουσέ με: όταν τελειώσεις με την τουαλέτα, πρέπει να το κατεβάζεις το καπάκι για να είναι έτοιμη να τη χρησιμοποιήσει το κορίτσι που θα τη χρειαστεί μετά από σένα. Πρέπει, λοιπόν, να το κάνεις για τις γυναίκες του σπιτιού…».

Το βίντεο τελειώνει με τον μπαμπά της να λέει «εντάξει, θα το κάνω. Ευχαριστώ που με ενημέρωσες».

v