«Δεν πρόλαβα να φτάσω στο μαιευτήριο λόγω της κίνησης και γέννησα στο αυτοκίνητο»

«Δεν πρόλαβα να φτάσω στο μαιευτήριο λόγω της κίνησης και γέννησα στο αυτοκίνητο»

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερες μαμάδες μοιράζονται στο Tik Tok τον απρόβλεπτο τρόπο με τον οποίο γέννησαν τα μωράκια τους. Η Deshai Fudd, από την Ατλάντα των ΗΠΑ, είναι μία από αυτές και η ιστορία της είναι πραγματικά, απίστευτη!

Στο viral TikTok «Πώς γεννήθηκε η κόρη μου», η Fudd αφηγείται όσα έζησε με ένα μοντάζ φωτογραφιών από τη γέννα στο αυτοκίνητο μέχρι τη άφιξη στο νοσοκομείο.

«Γέννησα το κοριτσάκι μου μέσα στο αυτοκίνητο καθώς πήγαινα στο νοσοκομείο. Είχαμε κολλήσει στην κίνηση και χρειάστηκε να καλέσουμε την αστυνομία για να μας συνοδεύσει» μοιράζεται η Fudd, δείχνοντας την ίδια να κρατάει το νεογέννητο μωράκι της στη θέση του συνοδηγού, αποκαλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η μικρούλα της... δεν περίμενε κανέναν!

«Φτάσαμε στο νοσοκομείο και μας είπαν ότι είναι υγιέστατη. Πήραμε μάλιστα εξιτήριο την επόμενη ημέρα!», συμπλήρωσε.

Στα σχόλια του βίντεο εξήγησε ότι ο σύζυγός της είχε πανικοβληθεί. Εκείνη από την άλλη προσπαθούσε να παραμείνει ήρεμη για να κρατήσει το μωράκι της ζεστό και ασφαλές μέχρι να φτάσει βοήθεια.

@deshaifudd Storytime of my Daughters delivery! #fyp #foryoupage #tiktok #explore #baby #babyfever #laboranddelivery #birthstory #birthstorytime #labor #pregnant #newborn #newbabyborn #family #storytime ♬ You Are My Sunshine - Kina Grannis

Πηγή: honey.nine.com.au

v