Μαμά περιγράφει πώς έκοψε την πάνα στην 3 μηνών κορούλα της!

Μαμά περιγράφει πώς έκοψε την πάνα στην 3 μηνών κορούλα της!

To πότε ένα παιδί θα κόψει τις πάνες και θα αρχίσει να πηγαίνει στην τουαλέτα απασχολεί τους περισσότερους γονείς! Μάλιστα, η μετάβαση από την πάνα στο γιογιό είναι αρκετά δύσκολη και συχνά ταλαιπωρεί γονείς και παιδιά.

Μια μαμά, όμως, ισχυρίζεται πως έχει απαλλαχθεί από το συγκεκριμένο άγχος, καθώς εκπαίδευσε την 3 μηνών κορούλα της να πηγαίνει στην τουαλέτα κανονικά.

Η Cassie Craig, η οποία έκανε μια δημοσίευση στο TikTok, εξήγησε ότι εκπαιδεύει την κόρη της να πηγαίνει στο γιογιό παρόλο που είναι μόλις 3 μηνών. Μάλιστα, αναφέρει ότι το μωρό της ξυπνάει τη νύχτα και την ειδοποιεί πότε χρειάζεται τουαλέτα. 

Στο βίντεο που ανέβασε, με τίτλο «Όταν το 3 μηνών μωρό σου σε ξυπνάει στις 4 το πρωί για να πάει τουαλέτα», βλέπουμε την κόρη της να χρησιμοποιεί το γιογιό σαν μεγάλο παιδάκι. Οι γονείς της, περήφανοι για την μικρή τους, χαμογελάνε και λένε πως είναι πολύ έξυπνη! 

@cassiecraig85 When your 3 month old wakes you at 4 am to go potty. #pottytrainin #sosmart #relieved #acomplished #3monthsold #push #pottychair #baby #funny #smile #fyp #feelingmuchbetter #poop ♬ original sound - Cassie Craig

«Κατά τη διάρκεια της ημέρα παρατηρούμε τα σημάδια που δείχνουν ότι θέλει τουαλέτα και είμαστε σε εγρήγορση! Το ίδιο συμβαίνει και τη νύχτα. Όταν νιώθουμε ότι στριφογυρνάει στο κρεβάτι της, σηκωνόμαστε και την πηγαίνουμε στο γιογιό».

Το βίντεο της Cassie έχει εντυπωσιάσει πολλούς χρήστες του TikTok και έχει συγκεντρώσει 6,6 εκατομμύρια προβολές σε μόλις τρεις ημέρες. Αρκετοί ανέφεραν ότι θαυμάζουν την επίμονη μαμά, ενώ άλλοι την επέκριναν λέγοντας πως βιάζεται να μάθει στο παιδί της πράγματα που δεν είναι για την ηλικία της. 

Πηγή: thesun.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v